- 17-02-2018, 10:02 - Націоналіст 341

«Ворскла»-«Верес». Анонс

«Ворскла»-«Верес». Анонс

Учора після зимової перерви відновилися змагання в українській футбольній Прем’єр-Лізі. Полтавська «Ворскла», яка поки перебуває на третьому місці, зіграє вдома важливий матч з рівненським «Вересом».

У випадку перемоги полтавці практично гарантують собі місце в першій шістці й доволі цікавий другий етап чемпіонату, де суперниками нашої команди будуть лише найсильніші команди. «Вересу» також потрібно набирати залікові бали, адже відрив від «Іллічівця», який наразі йде сьомим, складає всього три очки. Плюс остаточно не вирішена доля матчу маріупольців з «Динамо».

«Ворсклі», на відміну від минулої зимової перерви, практично вдалося зберегти всіх основних виконавців. Винятком є хіба лівий захисник Микола Матвієнко, який перебував у Полтаві на правах оренди й повернувся в розташування «Шахтаря». Наразі дана позиція є найбільш проблемною, оскільки повноцінної заміни за відведений час Василю Сачку знайти так і не вдалося. Підписання Ігоря Гончара виглядає дещо дивним. Поки виглядає так, що менеджмент «Ворскли» свідомо чи несвідомо почав припускатися грубих помилок, підписавши футболіста без серйозної ігрової практики, який, до того ж, практично відразу травмувався. Тому обходитися ворсклянам доведеться внутрішніми ресурсами. Найреальнішим виглядає варіант з переведенням на лівий фланг Ігоря Пердути і поверненням до стартового складу Вадими Сапая. Може закрити проблемну позицію і досвідчений Павло Ребенок.

Що стосується інших придбань, то по них питань не виникає. Потенційні можливості екс-одесита Дениса Васіна добре відомі українському вболівальнику. Данило Каневцев створить конкуренцію Богдану Шусту й Олександру Ткаченку, а Юрій Глущук – гравцям середньої й атакуючої лінії. На жаль, не зможе допомогти партнерам по команді Дмитро Кравченко, який переніс операцію й «випав» на 3-4 тижні.

Матч першого кола для «Ворскли» вийшов дуже невдалим. І справа навіть не в рахунку (0:1), а в грі, яку показала команда. За 90 хвилин полтавці не створили практично жодного небезпечного моменту біля воріт суперника. Сподіваємося, що сьогодні глядачі побачать зовсім іншу гру в виконанні «Ворскли». Ви ж не забудьте підтримати улюблену команду на стадіоні. Нагадаємо, шо матч «Ворскла»-«Верес» розпочнеться о 17-й годині.

«Ворскла» (орієнтовний склад): Шуст – Сапай, Чижов, Даллку, Пердута – Ребенок, Чеснаков, Шарпар, Кобахідзе- Кулач, Коломоєць.

Прогноз fcvorskla.com.ua – 1:0.

Олександр Данник

Погода