Аматори - 24-03-2013, 11:03 - sasa 197

26 березня вирішиться доля чемпіонату Полтавщини-2013

26 березня вирішиться доля чемпіонату Полтавщини-2013

ФК «Лубни» – «Олімпія» (Савинці)  – 4:5 (1:2)

Товариський матч. 23 березня. Солониця. Стадіон ім. Євдокії Костенюк . +1 С. Сніг. 35 глядачів.

Суддя: О. Кулик (Лубни).

«Олімпія»: Цибулько (Мельченко), Овдієнко, Величко, Баштовий, Власенко (Сергієнко), Осипенко, Безуглий, Саркіс (Шеремет), Гришанович (Яківець), Богиня (Назаренко). Тренер: В. Гришко.

ФК «Лубни»: Жуль (Назаренко), Личман, Артеменко, Головко, Ювженко, Загоруйко, Порощай (Савельєв), Романенко, Бойко, Христич, Копаніцин. Тренер: А. Гришанович. Тренер: А. Гришанович.

Голи: Ювженко (15, з пенальті), Головко (47), Бойко (68, 79) – Саркіс (7, з пенальті), Гришанович (45), Назаренко (48, 56, 81).   

 

У цілком засніжену не футбольну погоду тренерський штаб двох команд вирішив не відкладати повторний контрольний матч-відповідь, як кажуть, «на потім». І команди провели спаринг у передмісті Лубен. І знову зустріч видалася багатою на забиті м’ячі, але ніхто й гадки не мав, що такий же рахунок буде зафіксований як у двобої у Миргороді. Відзначимо перший гол Марка Гришановича, проведений у ворота колишньої рідної команди і хет-трик миргородця Олександра Назаренка у ворота лубенців. Ось як підсумував поєдинки тренер гостей Володимир Гришко:

 

– Після тренувальних процесів на фоні великих фізичних нагрузок, гравцям «Олімпії» потрібно було, як кажуть, «розбігатися». У цьому нам допомогли футбольні «сусіди-побратими» з Лубен. Два спаринги, гадаю, пішли лише на користь обох колективам, які почали підготовку до нового сезону. До речі, для лубенців це вже третій товариський матч. Ми будемо продовжувати навчально-тренувальний збір. А 26 березня у Полтаві у Федерації футболу області, відбудеться розширенна нарада за участь всіх представників команд, де і вирішиться доля чемпіонату-2013. Зичу, як і «Олімпії», так і ФК «Лубни» успішних виступів у вищолігових цьогорічних чемпіонських перегонах.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода