Аматори - 15-07-2010, 10:07 - sasa 228

26:0! Хто більше?

26:0! Хто більше?

Стартували перші матчі обласного турніру «Шишацький Кубок», де було
зафіксовано, навіть, не хокейні, а «баскетбольні» рахунки.

«Сула» (Лубни) – ФК «Пирятин» – 2:7 (0:3).
Лубни. 14 липня, Стадіон «Торпедо». 34 градуси. 100 глядачів.
Судді: В. Чернишов, Є. Сухенко, Б.Пащенко (усі – Кременчук).
Голи: Бортнік (59), Козлов (70, з пенальті) – Медяник (16), Кириченко (25, з пенальті), (55), Мирвода (33, 52), Курочка (55, 90), Проскурня (77).
«Сула»: Болюх, Несторенко (Туров), Федорченко (Устименко), Бибик, Сацький (Якуба), Миронченко (Ігнатенко), Бортнік, Романенко (Козлов), Бойко (Тригуб), Рева (Сапа), Остапенко. Тренер: С. Бортнік.
«Пирятин»: Ніколаєв, Бих, Сергієчко, Бриленко, В. Дудка (Ніколаєнко), Кирпиченеко, Медяник (Проскурня), Мирвода (Липа), Панько (А. Гайдук), С. Гайдук, С. Дудка (Курочка). Тренер: С. Плетінь.

Цей поєдинок був багатим на голи, але не видовищним. Адже юним лубенцям протистояла команда першої ліги. Серед господарів поля найпомітнішим був досвідчений Дмитро Бортнік, який встиг пирятинцям забити і м’яча. Як зазначив тренер гостей Сергій Плетінь, турнір «Шишацький Кубок» для його команди є одним з етапів підготовки до першості Полтавщини, в якому буде награватися склад.

Головними претендентами за вихід з групи є ФК «Лубни» і пирятинці. Цього ж дня «Лубни», поступаючсь 1:2 по ходу матчу у Чевонозаводському, зуміли вирвати перемогу у місцевого «Харчовика» – 3:2.  Два голи у переможців провів Дмитро Нечипоренко і один Руслан Сухонос.

Фаворит змагань «Велика Багачка» розгромила (який ще синонім придумати?) з рахунком 26:0 команду «Нафтовик» (Гоголеве). Питання: невже потрібно заявляти до змагань такі слабкі команди? І чи є цікавим для уболівальників та для подальшого розвитку обласного футболу такі матчі?

В іншому поєдинку цієї ж групи «Рокита» здолала 3:0 «Білагро» з Красногорівки. Переможець групи майже відомий… У групі «Е» «Миргород» грав на виїзді проти «Лохвиці» і спочатку поступався 0:2. Остаточний рахунок матчу – бойова нічия 3:3. Результат іншого матчу цієї групи: «Нива» (Попівка) – «Колос» (Великі Сорочинці) – 1:1. Вся боротьба тут попереду.


Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода