Матчі - 18-09-2010, 06:09 - sasa 187

360 хвилин без забитих м\’ячів

360 хвилин без забитих м\’ячів

У чотирьох останніх матчах \”Ворскла\” не забила жодного гола і тричі програла…

Кривбас – Ворскла – 1:0
Костишин 88
Кривбас: Боровик, Максимов, Лисицький, Васільєв (Костиши, 80), іващенко, Хомченовський, Кіцута, Петров, Воронков (Кобахідзе, 39, Куценко, 45), Даниловський, Валєєв
Ворскла: Долганський, Даллку, Краснопьоров, Маркоскі, Кулаков, Сачко, Янузі (Безус, 66), Селін, Ярмаш, Чєснаков, Єсін (Громов, 88).
Попередження: Петров (17), Даллку (90+3)
Арбітр: Юрій Грисьо (Львів).
18 вересня. Кривий Ріг. Стадіон \”Металург\”.

Важко назвати цю гру видовищною. Мінімальна кількість небезпечних моментів як біля одних, так і біля інших воріт мала вказати на те, що справедливим підсумком цієї гри могла бі стати нічия.

Обидві команди не намагались форсувати подій, віддаючи перевагу довгим розіграшам м’яча в центрі поля. Мабуть тому атакувальні лінії  обох команд сьогодні були найнепомітнішими, хоча в цьому, скоріше, заслуга оборонців суперників.

Перший небезпечний момент в грі виник біля воріт «Кривбасу». Хоча в його виникненні є частка «заслуги» самих кривбасівців. Денис Кулаков спробував навісити у штрафний майданчик «Кривбасу», Віталій Лисицький головою намагався перервати політ м’яча. Після рикошету м’яч летів прямісінько у верхній кут воріт Боровика, й лише відчайдушний стрибок криворізького воротаря врятував команду господарів від голу. «Кривбас» відповів майже відразу, на вістрі атаки був Воронков, але тому не вдалося переграти воротаря полтавської команди. Господарі поля продовжували атакувати. Особливо активним в «Кривбасу» був лівий фланг півзахисту, де не давав опонентам спокою Дмитро Хомченовський. Однак активності одного флангу для досягнення успіху було явно мало.

В кінці першого тайму наставник «Кривбасу», вочевидь, невдоволений діями атакуючої ланки замість Воронкова випустив на поле Кобахідзе. Грузинський легіонер активно увійшов у гру, але пробув на полі всього кілька хвилин. В одній з атак гравець отримав травму й був змушений залишити поле лише в кареті «швидкої допомоги».

Другий тайм не приніс великих змін в малюнок самої гри, боротьба точилась переважно в центрі поля. Заімни, зроблені тренерами обох команд до загострення не привела. За виключенням однієї.
Тиск на ворота «Ворскли» посилився ближче до кінця матчу. Перемогу «Кривбас» святкував завдяки м’ячу, що наприкінці матчу забив Руслан Костишин. Анатолій Кіцута виконав подачу зі штрафного, й Костишин, залишений напризволяще, у падінні головою вразив ворота Долганського.

Погода