- 18-09-2012, 08:09 - sasa 313

5 порад \”Динамо\”, як привезти очки з Парижа

5 порад \”Динамо\”, як привезти очки з Парижа

Колишній головний тренер сімферопольської \”Таврії\” Олег Федорчук розповів Gazeta.ua, як київському \”Динамо\” уникнути поразки в паризькому поєдинку.

1. Грати так, як збірна України в Англії
Підопічним Юрія Сьоміна слід на кожну атаку відповідати своєю. Ні в якому разі не притискатися до своїх воріт. Проводити швидкі контрвипади. Хоча б до кінця першого тайму потрібно підтримувати високий темп матчу. Ніякого Вукоєвича в стартовому складі: це одноплановий гравець. У матчах такого рівня не можна дозволити собі футболістів без пасу, без підключень до позиційної атаки. Треба не тільки перешкоджати супернику, а й самому задавати для нього задачу відбору м\’яча.

2. Змусити Ібрагімовича приймати м\’яч спиною до своїх воріт
Швед небезпечний не тільки в завершальній фазі атаки, але й тоді, коли отримує простір для її розвитку. Треба не дати Ібре розвернутися. За іменами, в ПСЖ є кому грати і без Златана, але на полі поки практично вся небезпека виходить саме від Ібри.

3. Частіше прострілювати з флангів
Тіаго Сілва очолить захист ПСЖ у поєдинку. Це дуже сильний захисник, але у нього є слабке місце – програє гру на випередження, коли йде простріл з флангу.

4. Своєчасно проводити заміни
Навіть якщо рахунок буде 0:0, скажімо, на 60-й хвилині, це не означає, що \”Динамо\” треба грати стартовим складом, а Юрію Сьоміну – потім говорити, що \”не хотів нічого змінювати, щоб не ламати структуру\”. Відчуття ритму гри і можливостей своєї команди дуже важливо в матчах такого рівня. Поки не можна сказати, що заміни Сьоміну вдаються.

5. Удари здалеку і стандартні ситуації
Якщо голкіпер ПСЖ застоїться, є шанс пробити його ударом здалеку. Стандарти теж можуть бути на нашу користь. Думаю, шанси \”Динамо\” не програти в цьому матчі – 30%. Якщо гості заб\’ють першими, ці шанси зростуть відсотків на 10.

Погода