- 17-10-2012, 03:10 - sasa 178

А може сам Кварцяний?

А може сам Кварцяний?

Наставник запорізького \”Металурга\” Віталій Кварцяний за підсумками тренерського конгресу, що відбувся в Будинку футболу в Києві, поділився враженнями від зібрання, на якому обговорювалися і аспекти суддівства, і питання призначення головного тренера збірної України.

\”Спірних питань не обговорювали. Що стосується тренера збірної – подумаємо тиждень, я тільки за українського фахівця. Є Сабо, Маркевич, Михайличенко, Буряк – це гідні тренери. Заваров тренує у вільній манері, у Сабо є авторитет і досвід. Якщо Ярославський відпустить Маркевича, то двома руками я за нього.

Я пояснив Колліні, чому заглядав у кишеню бічного арбітра у грі з \”Кривбасом\”. П\’ятий гол, думав, з положення поза грою нам забивають, а арбітр на лінії прапорець не підняв. Я б підняв, а у нього, може, причина була не піднімати. З Колліною розмова була без емоцій вже, але він так дипломатично відповідав на запитання, що не хотілося після цього ставити питання. Він захищає арбітрів і, я так зрозумів, прощає їм деякі помилки\”, – розповів Віталій Кварцяний football24.ua.

Погода