Останні новини - 11-08-2011, 08:08 - sasa 241

А перемога була близько…

А перемога була близько…

Кривбас – Ворскла – 1:1

Стретович 82 – Лешко 25

Ворскла: Лавренюк, Вовкодав, Лешко, Ткачук, Бацула, Філь (Марусич 85), Курелех, Потапенко, Василенко (Радченко 58), Чичиков (Саркісян 46), Бараннік (Мартинюк 73).

11 травня. Кривий Ріг. Стадіон \”Будівельник\”.

Ще до першого гола полтавці мали забивати двічі. Бацула два рази після навісів Потапенко вистрибував у штрафному суперника вище всіх і бив головою. Але неслухняний м\’яч ніяк не залітав у ворота від голови Андрія. Проте на 25-й хвилині, зустрівшись з чолом Лешка, після подачі кутового у виконанні Бацула, футбольний снаряд все таки прошмигнув у сітку за спину голкіпера \”Кривбаса\” Антонченка. Після забитого голу міг відзначитися Бараннік, але цього разу воротар «Кривбаса» врятував свою команду, інформує прес-служба ворсклян.

Після перерви знову ініціативою володіли полтавці. Саркісян зігравши на випередження після прострілу з флангу, влучив у поперечину. А господарі, створивши, по суті, єдиний момент біля воріт Лавренюка змогли забити. Стретович отримавши пас від партнера в штрафний пробив у ближній кут з 10 метрів. М\’яч, торкнувшись рук Лавренюка, який з усіх сил намагався дістати удар, залетів у ворота – 1:1. Прикро, адже могли хлопці з «молодіжки» «Ворскли» привезти з Кривого Рогу перемогу.

Погода