Останні новини - 16-03-2013, 01:03 - sasa 148

Адмір Мехмеді: \”Динамо\” повинно обігравати такі команди, як \”Ворскла\”

Адмір Мехмеді: \”Динамо\” повинно обігравати такі команди, як \”Ворскла\”

Швейцарський легіонер Динамо, якому напередодні матчу з Ворсклою виповнилося 22 роки розповів про майбутню гру в Києві

У матчі першого кола в Полтаві ми програли, так що грати з ними однозначно непросто. Але тепер ми будемо приймати “Ворсклу” на своєму полі за підтримки вболівальників і ми зобов\’язані перемогти, якщо хочемо посісти друге місце. Київське «Динамо» повинно обігрувати такі команди.

Наша команда вже звикла, що на НСК «Олімпійський», суперники грають проти нас від оборони. Головний тренер розробив для нас тактику на матч, і всі гравці її знають, але, природно, секретів у пресі видавати не будемо. Ми продемонструємо все безпосередньо на полі, де ви все побачите.

Думаю, «Ворскла» будуть боротися до останнього, щоб уникнути вильоту. Боротьба за виживання надає їм додаткової мотивації, тому вони будуть битися в недільній грі проти нас. Але особисто я вважаю, що «Ворскла» не вилетить. Думаю, Прем\’єр-лігу таки покинуть «Говерла» та запорізький «Металург».

У полтавців є ким замінити Селіна і Безуса. Навіть без них, все одно грати проти “Ворскли” буде складно. У цій команді всі гравці достатньо кваліфіковані. Хто виявиться переможцем у цьому протистоянні, вирішиться безпосередньо на футбольному полі.

Кращим подарунком для мене буде, якщо ми виграємо в неділю у «Ворскли» і наберемо ще три очки, – розказав Адмір прес-службі “Динамо”. Для мене це зараз найважливіше!

Погода