Останні новини - 21-01-2024, 05:01 - admin 8524

Ахмед Янузі: “Сподіваюся, що “Ворскла” з Долганським досягне успіхів”

Напередодні чергового контрольного матчу "Ворскли" ми поспілкувалися з екс-нападником полтавців Ахмедом Янузі.
Ахмед Янузі: “Сподіваюся, що “Ворскла” з Долганським досягне успіхів”

Напередодні гри «Ворскли» з «Ллапі» ми вирішили поспілкуватись з гравцем, якого добре знають в обох клубах – Ахмедом Янузі.

– Ахмеде, привіт! Завтра «Ллапі»грає з «Ворсклою», чи слідкуєш ти зараз за чемпіонатом України, знаєш, що полтавський клуб очолив Сергій Долганський?

– Привіт! Так, знаю, що Долганський зараз виконує обов’язки тренера. Він завжди проявляв чудові людські та професійні якості, добре знає внутрішні справи у клубі, думаю, що він принесе в колектив дух та енергію, сповнені позитиву. Він легенда клубу, я мав задоволення грати з ним, і, сподіваюсь, що клуб разом з Сергієм досягне значних успіхів.

– Ти підтримуєш зв’язок з кимось з «Ворскли»?

– Я спілкуюсь з багатьма людьми як у самому клубі, так і з тими, хто був до нього дотичним. Знаю, що зараз ситуація там не найкраща. Тому я бажаю, щоб як найшвидше закінчилась війна і усі люди знову жили вільно та щасливо, щоб їх життю нічого не загрожувало.

– Розкажи трохи про свій клуб та чому ти пішов з «Дукаджині»?

– На даний момент ми йдемо на другому місці у чемпіонаті. В команді дуже гарна група молодих гравців, котра постійно додає. Головна ціль на сезон – боротьба за чемпіонство. Ми вже увійшли в історію, завоювавши кубки, але хочемо додати до них чемпіонство. Що стосується «Дукаджині», я виступав там протягом двох років, разом з командою дебютував у Лізі Конференцій. Це був великий успіх в зростанні амбіцій клубу. Я вирушив у пошуках нових викликів та повернувся додому до Ллапі.

– Чи знаєш ти, що досі лишаєшся кращим бомбардиром «Ворскли» в УПЛ і що нинішній форвард полтавців Руслан Степанюк відстає зараз від тебе на 1 гол?

– Я знаю, що Руслан дуже близький до того аби зрівнятись зі мною по голам, оскільки постійно слідкую за улюбленим клубом і за чемпіонатом України загалом. Він дуже висококласний гравець і весь час своєї кар’єри знаходиться у чудовій формі. Я радий, що багато футболістів «Ворскли» з роками виросли у професійному плані. Безумовно, у цьому величезна заслуга президентів Олега Бабаєва та Костянтина Жеваго.

– Чи задумуєшся ти про тренерську кар’єру?

– Так, звісно, я думав про це, але в даний момент я граю та насолоджуюсь найкрасивішою грою на планеті – футболом! Але я готовий до того, що майбутнє принесе багато змін та іспитів у моєму житті.

– З якими почуттями ти згадуєш Полтаву?

– Полтава – гарне та дуже привітне місто з люблячими та усміхненими людьми! Я провів там майже половину своєї кар’єри, там залишилось багато приємних та незабутніх спогадів. Дуже сподіваюсь, що ми додали любові та поваги жителям та місту своєю грою. Полтава – мій дім та назавжди у моєму серці!

– Дякуємо, Ахмеде! Гарної Вам завтра гри!

– Дякую Вам! Всім привіт!

Дмитро Білозерцев

Погода