Новини - 15-01-2010, 12:01 - sasa 286

Акватлон

Акватлон

Перші загальноукраїнські змагання в 2010 році, в яких взяли участь спортсмени Полтавщини, це чемпіонат України з акватлону, що відбувся в Харкові.

У змаганнях, що проводилися у басейн СК «Гарт» та манежі «ХТЗ», взяли участь спортсмени з дванадцяти команд. Збірна Полтавщини була представлена у складі п’ятнадцяти чоловік, це переважно юнаки 1993 року народження. Кращий результат у складі нашої команди показала полтавка Валерія Ткаченко, яка посіла четверте місце. Лідер серед наших дівчат Вероніка Кузьменко цього року перейшла в юніорську категорію, там у неї, поки що, дванадцятий результат. Комсомольчанин Ярослав Озюменко  показав кращий результат у бігу, але невдалий виступ у плаванні відкинув його на п’яту сходинку. Добре виступили також Максим Коваленко та Ярослав Глухов.

Старший тренер збірної Полтавської області з триатлону Володимир Попов задоволений виступом своїх підопічних. Він зазначив, що усі наші спортсмени, потрапили у залікову зону, тобто посіли місця з першого по дванадцяте. В жодної команди учасниці чемпіонату таких показників немає. Це означає, що Полтавська збірна має високі шанси на вдалий виступ в естафетах. Наступні змагання це особисто-командна першість України з триатлону, що відбудеться з 2 по 5 березня в Ялті.

Повідомляємо, що з 2010 року в полтавській ДЮСШ «Олімпійські надії» (директор Анатолій Демчук) буде діяти секція з триатлону. Запрошуємо усіх бажаючих до занять цим перспективним олімпійським видом спорту.

Володимир СУЛИМЕНКО

На фото: Збірна Полтавщини з триатлону

Погода