Стрічка новин - 12-06-2013, 02:06 - sasa 206

Алчевська Сталь відмовилася від виступів у Прем\’єр-лізі

Алчевська Сталь відмовилася від виступів у Прем\’єр-лізі

Про це розповів президент ФК Сталь Костянтин Петров.

Президент клубу підтвердив, що відмова від участі у Прем\’єр-лізі пов\’язана з невідповідністю інфраструктури клубу вимогам елітного футбольного дивізіону, однак підкреслив, що рішення залишитися в першій лізі прийнято керівництвом клубу заради уболівальників. Більшість з них не зможе побачити гри улюбленої команди, якщо їх будуть проводити на іншому стадіоні.

Наші спонсори готові надавати клубу необхідну підтримку, яка дозволить Сталі відповідати фінансової фейр-плей Прем\’єр-ліги. Однак алчевський стадіон, на якому грає Сталь і на який вже більше 50 років приходять наші уболівальники, вимогам вищого футбольного дивізіону не відповідає. Він потребує широкомасштабної реконструкції, а вона, у свою чергу, вимагає часу. Безумовно, можна проводити матчі на іншому стадіоні. Ми обговорювали можливість гри в Донецьку на стадіоні Олімпійський. Але виникає питання: а для кого ми граємо? Ми граємо в першу чергу для наших, алчевських уболівальників, які десятиліттями підтримували нашу команду. Який сенс проводити ігри на іншому стадіоні, якщо більшість уболівальників Сталі їх не побачить? Це зрада і по відношенню до команди, яка потребує підтримки своїх фанатів, і по відношенню до вболівальників , – упевнений Костянтин Петров.

Президент ФК Сталь запевнив, що зі спонсорами вже досягнуті домовленості про реконструкцію стадіону Сталь і всієї його інфраструктури та приведення його у відповідність з критеріями Прем\’єр-ліги. За його словами, реконструювати стадіон керівництво клубу сподівається протягом року.

v-variant.lg.ua

Погода