- 05-09-2012, 08:09 - sasa 285

\”Аматорський футбол Полтавщини – 2011\”

\”Аматорський футбол Полтавщини – 2011\”

Щойно вийшло з друку нове яскраве кольорове футбольно-статистичне видання під назвою «Аматорський футбол Полтавщини – 2011».

 

\"\"Авторами цього першого подібного довідника стали Сергій Кликовський (прес-служба ФК «Лубни») та Ігор Костогриз (місто Кременчук). Вони разом обробили велику статистичну базу різноманітних аматорських футбольних турнірів Полтавської області, взявши за основу офіційні протоколи ФФПО за минулий рік. Своє відображення на сторінках видання знайшли: чемпіонат області 2011 року в усіх лігах і зонах з викладками таблиць-шахматок, бомбардирів та протокольних даних по змаганням дорослих та юнацьких складів, повна інформація про Кубок Полтавщини, Кубок «Золотий Колос», Шишацький Кубок, Лігу чемпіонів районів. Також викладено гарні досконалі візитки усіх команд вищого дивізіону Полтавщини 2011 року, де подано емблеми, командні фото і фото стадіонів усіх клубів, також подано командні фото переможців в усіх інших обласних турнірах минулого року.  

 

Гарно доповнюють видання відомості про підсумки районних чемпіонатів і Кубків районів Полтавщини, змагання ДЮФЛ Полтавщини і «Шкіряного м’яча», реєстр усіх суддів обласних змагань. Також на перших сторінках цього різнопланового видання можна знайти цікаву інформацію про підсумки змагань в Аматорській Лізі України і Аматорський Кубок України-2011, де акцент зроблено на виступі команди Полтавщини – «Нового Життя». Цей розділ також доповнено емблемами усіх команд і вміщено фото переможців змагань. Видання має обсяг майже 100 сторінок і великий формат А4, що робить його своєрідною енциклопедією аматорських змагань минулого сезону на теренах Полтавщини.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода