Новини - 13-05-2023, 05:05 - admin 21763

Анатолій Абдула – головний арбітр матчу ПФК «Львів» – «Ворскла»

Це буде двадцять третій матч за участю «Ворскли» для харківського рефері.
Анатолій Абдула – головний арбітр матчу ПФК «Львів» – «Ворскла»

Визначилися бригади арбітрів, які обслуговуватимуть матчі 26-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-Ліги сезону 2022/23.

Зустріч між ПФК «Львів» та полтавською «Ворсклою», яка відбудеться 14-го травня на стадіоні «СКІФ» й розпочнеться о 13:00, пройде під наглядом харківського рефері Анатолія Абдули. Йому допомагатимуть одесити Олександр Павлінов і Віталій Сухін. Резервний арбітр – Дмитро Кубряк (Одеса), спостерігач арбітражу – Сергій Лисенчук (Київська область), делегат УАФ – Едуард Карапетян (Львів).

Це буде двадцять третій матч за участю «Ворскли», на якому Анатолій Абдула працюватиме головним арбітром. Вперше шляхи «Ворскли» й Абдули перетнулися ще в березні 2008-го року (поразка в Києві від «Арсеналу» 2:3). Крайній раз харків’янин працював на матчі полтавців в травні 2019-го року (нічия 2:2 вдома з донецьким «Олімпіком»).

Всього ж у двадцяти двох матчах за суддівства Анатолія Абдули «Ворскла» здобула лише три перемоги, вісім разів зіграла внічию й одинадцять разів програла.

Погода