- 22-07-2013, 10:07 - sasa 185

Анатолій Момот: Найкраща гра – це рахунок на табло

Анатолій Момот: Найкраща гра – це рахунок на табло

Головний тренер Ворскли розповів про матч в Одесі на післяматчевій прес-конференції

– Йшла гра, а я сидів і думав, найкраща гра – це рахунок на табло. Чорноморець вигравав, хоча якщо говорити про саму гру, то ми почали вдало: штанга, створили пару моментів. Я спеціально подивився на секундомір, дійсно, Чорноморець на 13-й хвилині перший раз прибіг до наших воріт і забив гол, що тут поробиш. У нас теж було 2-3 моменти, після розіграшу діагоналі, коли ми подавали стандарти і кутові у одеситів з\’явився простір, і вони цим скористалися сповна. Звичайно, позначилася втома Чорноморця, ми виглядали свіжіше. Час спливає, 80-а, 90-а хвилина, хлопці грають, начебто задоволені грою і в теж час програємо. Але, напевно, Бог є, тому і зіграли в нічию. Вдячний хлопцям, якщо відверто, Чорноморець сьогодні теж віддав багато сил, у нього скоро гра Ліги Європи, і я особисто, тренерський штаб, команда, Полтава щиро бажаємо успіху і пройти далі.

– Кого б ви сьогодні відзначили в атакувальній лінії Чорноморця?
– Не хотілося б виділяти когось. У зв\’язці Самодін – Антонов було видно, що трохи побільшало втоми, але відчувається награність.

– Чорноморець відступив від звичної схеми і з\’явилася деяка новизна, ви були до цього готові?
– Торік ми два рази грали з Чорноморцем і обидва рази програли 0:1. І весь час вони починають з побоюванням, десь віддають перевагу, грають на контратаках. Було трохи новизни, але й ми показали декілька сюрпризів. Єдине, не хотілося сьогодні отримати три дев\’ятки – у нас було дев\’ять перемог, дев\’ять нічиїх і вісім поразок, якби програли сьогодні, то було б три дев\’ятки.

Погода