Останні новини - 09-09-2009, 10:09 - sasa 337

Андрій Ковтун – головний тренер “Вереса”

Екс-ворсклянин очолив рівненський клуб.
Андрій Ковтун – головний тренер “Вереса”

У команді другої ліги (група „А”) „Верес” (Рівне) сталися серйозні зміни. Новим наставником рівненського клубу став екс – голкіпер київського „Динамо”, донецького „Шахтаря”, криворізької команди „Кривбас”, полтавської „Ворскли” та ужгородського „Закарпаття” Андрій Ковтун, який працював у столичному ЦСКА.

Тому нещодавно у заявці клубу з Рівного стали фігурувати прізвища одразу 14 колишніх гравців ЦСКА, який через фінансові труднощі припинив виступи у першості України. Склад друголігової команди також поповнив колишній воротар команди вищої ліги „Арсенал” (Київ) Роман Байрашевський, який останнім часом виступав у першості Рівненської області. Крім того в складі “Вересу” відтепер виступатимуть Арсен Манасян та Дмитро Сінчук, добре відомі полтавським уболівальникам.

Як повідомляє сайт уболівальників ФК „Верес”, генеральним спонсором клубу стала Західна дирекція страхової компанії „Княжа”. Спонсори поставили перед „Вересом” завдання потрапити у першу лігу. Нагадаємо, що в останньому турі першості України підопічні Андрія Ковтуна перемогли на виїзді команду „Єдність” (Плиски) – 1:0.

Погода