- 13-10-2016, 10:10 - Націоналіст 183

Андрій Бацула: «Ми докладемо максимум зусиль для перемоги над «Ворсклою»

Андрій Бацула: «Ми докладемо максимум зусиль для перемоги над «Ворсклою»

Майбутній матч між «Зіркою» і «Ворсклою» прокоментував колишній півзахисник полтавців, а нині гравець кропивницької команди Андрій Бацула:

– Ми готуємось у звичайному режимі. До сьогодні були дворазові тренування, як буде далі – побачимо. Нічого нового немає, триває підготовка до чергового матчу Прем’єр-ліги.

«Ворскла» дуже багато мені дала, адже саме в Полтаві, можна сказати, відбувся старт моєї професійної футбольної кар’єри. Я дуже сильно поважаю цю команду. Думаю, що нас усіх очікує цікава гра.

«Ворскла» – дуже хороша команда, і нехай нікого не розслабляє той факт, що в них зараз відбулась трьохматчева програшна серія у чемпіонаті. Полтавці завжди славились хорошим колективом на футбольному полі, й вони завжди б’ються одне за одного. Останні три гри – це просто якесь непорозуміння, але хотілося б, щоб їхня невтішна серія продовжилась ще на один матч.

У день гри наша команда святкуватиме 105-й День народження. Тому це також має стати додатковою мотивацією, щоб перемогти й у свято зробити приємний подарунок президенту, вболівальникам у вигляді перемоги над «Ворсклою». Не сумнівайтеся, ми докладемо максимум зусиль для цього й вкладемось на всі двісті відсотків.

Погода