Стрічка новин - 24-01-2013, 10:01 - sasa 197

Андрій Баль: “Динамо” експериментує не від хорошого життя”

Андрій Баль: “Динамо” експериментує не від хорошого життя”

Асистент головного тренера київського “Динамо” Андрій Баль прокоментував роботу футболістів команди на підготовчому зборі в Іспанії.

“Кілька футболістів в силу різних причин не були заявлені на матч. Але після виконаної роботи за період цих зборів хочу сказати, що хлопці викладаються на всі сто як в тренувальному процесі, так і в грі. Звичайно, є недоліки і великий брак. Особливо не вистачає свіжості в завершальній стадії, адже сьогодні ми мали багато моментів збільшити рахунок. Але десь чогось гравцям бракувало. А претензій по самовіддачі ні до кого немає. Всі викладалися на 100 відсотків.

Експерименти в атаці? Ми експериментуємо не від хорошого життя. Як ви знаєте, Браун ідей зараз виступає за збірну Нігерії на Кубку африканських націй. Марко Рубен отримав невелике ушкодження, але з четверга він приступає до роботи. Залишився ще чистий форвард Артем Кравець, але напередодні він відчув легке нездужання, тому ми вирішили його не навантажувати. Ось так і експериментували. У першому таймі відіграв на вістрі Адмір Мехмед, а в другому – Андрій Ярмоленко, адже він колись починав грати на цій позиції “.

Погода