Новини - 15-10-2009, 05:10 - sasa 186

Арановські й донецькі команди

Арановські й донецькі команди

Матч 10-го туру між “Ворсклою” та донецьким “Металургом” обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з арбітром у полі Євгеном Арановським.

33-річний київський рефері виведе лише втретє команди найвищого українського дивізіону. Хоча арбітражем займається з 2005-го року. Однак лише останнім часом Арановський залучений для обслуговування матчів Прем\’єр-ліги. Хоча прізвище суддівської династії Арановських добре відоме уболівальникам футболу. Свого часу судив матчі чемпіонату СРСР та України його батько — Анатолій. До речі, саме його батько відсудив три поєдинки “Ворскли” у вищій лізі. Що цікаво, усі вони принесли нічийний результат. 1996 року у Полтаві на стадіоні “Локомотив” ворскляни зіграли внічию з донецьким “Шахтарем” – 1:1. Причому Арановський призначив пенальті у ворота гірників, яке не реалізував Чуйченко. Згодом Анатолій судив два матчі з донецьким “Металургом” які принесли нульові нічиї у 1997-му та 1998-му роках. Наразі настав час судити іншому Арановському — Євгену Анатолійовичу, але знову “Ворскли” з донецькою команду.

Допомагатимуть арбітру в полі арбітри на лінії, теж кияни Станіслав Боклажко та Олександр Якименко. Резервний арбітр, він же арбітр матчу дублюючих складів — Олег Деревинський. Делегат ФФУ — Володимир Трошкін (Київ). Інспектор — Василь Попович (Іршава).

Погода