Стрічка новин - 05-02-2013, 09:02 - sasa 174

\”Арсенал\” бажає грати на \”Олімпійському\”

\”Арсенал\” бажає грати на \”Олімпійському\”

У багатостраждального київського «Арсеналу» таки змінюється власник. Як і прогнозувалося, у Вадима Рабиновича купує клуб володіє газодобувними підприємствами нардеп-регіонал Олександр Онищенко.

 

Головним тренером «Арсеналу» за Онищенка, принаймні, на перших порах, буде Юрій Бакалов. «Турнірні завдання? Думаю, в Прем\’єр-лізі за підсумками нинішнього чемпіонату \”Арсенал\” залишиться, – говорить Онищенко. – Потрібно дати молоді набратися досвіду, підготувати її до наступного сезону. А потім вже будемо боротися за вихід до єврокубків».

«Буду добиватися, щоб команда грала на \”Олімпійському\”, – додав Онищенко. – Якщо не вийде, будемо проводити домашні матчі на \”Динамо\”. А надалі… У мене були переговори з керівництвом київської міськадміністрації. Влада готова сприяти у передачі нам для реконструкції стадіону на Лівому березі. Там же плануємо побудувати базу. Строки? Є бажання звести нову арену протягом трьох років», – цитує нового власника клубу газета \”Сегодня\”.

Раніше бюджет «Арсеналу» становив $ 25 млн на рік. Але взимку Рабинович заявив, що клуб втратив головних спонсорів і може припинити існування. Яким буде бюджет «канонірів» за нового власника, Онищенко поки не говорить.

Погода