Останні новини - 05-08-2013, 08:08 - sasa 186

Арсенал – Ворскла. Оцінки

Арсенал – Ворскла. Оцінки

Після матчу в Києві вже пройшло достатньо часу аби вже трохи забулася гра, але ми спробуємо згадати, як грали футболісти Ворскли з Арсеналом і яких оцінок вони заслужили.

Дмитро Непогодов – 6. Врятував команду від вірного голу після виходу Герасимюка. Впевнено діяв у простих ситуаціях. Гол швидше на совісті захисників.

Арменд Даллку – 6. Капітан полтавчан віддав найбільше в турі передач (89, з них 69 точні). А от уберегти ворота у визначальний момент не допоміг. Забивав Аржанов з центральної зони, маючи купу часу на прийняття рішення.

Євген Ткачук – 5,5. Без ігрової практики на високому рівні не дуже легко відразу взаємодіяти з партнерами. Виглядав досить впевнено, крім моменту з голом. А він коштував двох очок.

Вадим Сапай – 6. Чи то додав захисник, чи небезпечний Кубік стримано йшов уперед через вилучення Шарпара, та Вадим виглядав краще, ніж у попередніх матчах. Міг ставати автором голевої передачі, проте партнери Сапая не підтримали.

Ігор Пердута – 5,5. Діяв дещо стриманіше, ніж у попередніх матчах. Молодості притаманна нестабільність. Заблокувати удар Аржанова не встиг, хоча й дуже прагнув.

Денис Дедечко – 7. \”Ворскла\” за статистичними підсумками посіла друге місце в турі по точних передачах. І в цьому одна з заслуг півзахисника, який практично не помилявся. Враховуючи третє місце по туру футболіста за ударами (4, з них 2 в ствір), Денис заслуговує звання найкращого гравця матчу. Шкода, що красень-гол не став переможним.

Володимир Чеснаков – 6. Розчинився на полі у в’язкій середній лінії суперника. В атаці віддав першість Дедечку, а передня лінія захисту особливо не навантажувалась, враховуючи гру в меншості \”Арсенала\”.

Йован Маркоскі – 5,5. Без фірмових проникаючих пасів Йована оцінювати ефективність його гри важко. В минулому турі оцінку приніс пас на Сапая. \”Арсеналу\” Дедечко забивав самостійно.

Павло Ребенок – 5,5. Фланги у вирішальний момент не змогли дотиснути суперника для реалізації чисельної більшості. Жоден із стандартів Ребенка, а їх було досить багато, не завершився взяттям воріт.

Олег Міщенко – 6. Активно почав гру, став співавтором вилучення Шарпара, за необхідності додавав тиску у центрі. Але швидко втратив функціональну свіжість. Не готовий ще Олег повністю витиснути Кривошеєнка на лавку.

Ахмед Янузі – 4,5. Дуже слабка гра албанця. Мав кілька моментів, але розпорядився ними погано. Мав забивати і вирішувати усі питання по переможцю. Не забив…

Чіпріан Васілаке – 5. Намагався бути корисним, та поки взаєморозуміння з партнерами на низькому рівні.

Іван Кривошеєнко – 6. Відчутно підсилив гру після виходу замість втомленого Міщенка. Мав вирішувати долю матчу, та не реалізував вихід сам-на-сам.

Артем Громов – 5,5. Міг стати одним із творців переможного голу, та не судилося. Від атакуючого гравця очікується більше гостроти.

Віталій Сонікссон

Погода