- 31-01-2013, 09:01 - sasa 184

Артем Громов: \”Для атакувального півзахисника швидкість – найважливіші компоненти гри\”

Артем Громов: \”Для атакувального півзахисника швидкість – найважливіші компоненти гри\”

Півзахисник «Ворскли» розповів в інтерв\’ю журналісту прес-служби про труднощі тренувальних зборів, контрольні ігри та багато іншого.

Про збори

«На зборах в першу чергу важко психологічно. Тому що ми тут «закриті». Практично кожен день – одне і те ж, два тренування. Є певна одноманітність. Це дуже важко, особливо на тлі втоми. Тому в першу чергу, нелегко особливо в психологічному плані, а не фізичному».

Про тренувальний матч із нальчикським «Спартаком»

«Хочеться вигравати кожну гру, але так вийшло, що не змогли перемогти. Все-таки у нас серйозні і важкі навантаження, ми багато бігаємо. Ще й гра була вранці, важко було налаштуватися. Наша команда була трохи втомлена, суперники зі «Спартака» виглядали свіжішими. Хоча моментів у нас було предостатньо, шкода, що не вдалося забити. Мені здається, якби ми були трохи свіжіші, обіграли б їх з великим рахунком».

Про якості півзахисника
 
«Для атакувального півзахисника швидкість, вміння обіграти один в один і завершити результативно атаку – найважливіші компоненти гри. Хоча зараз футболісти повинні вміти все. Роналду і Мессі не гребують повертатися назад і відбирати м\’ячі, намагаються допомогти команді на всіх ділянках поля. Я думаю, що вміння відібрати м\’яч також важливо. Намагаюся прогресувати».

Про зміну ігрових номерів

«Спочатку моя мета була – сьомий номер. Але, мій перший номер – 26-й в молодіжній команді мені просто дали. Вибирати було не можна. Нас з Віталієм Момотом коли заявляли, йому віддали 16-й, а 26-й – мені. Пізніше мені захотілося взяти номер ближче до стартового складу, отримав 19-й. Зараз, звільнився сьомий, взяв його. Багато великих футболістів грали під цим номером. По-моєму хороший номер, і цифра мені подобається».

Про завдання на другу частину сезону
 
«Про завдання поки нічого не говорять, потрібно пройти ще майже цілий місяць тренувальних зборів. Я вважаю, що у нас є шанси потрапити в десятку. В кінці року, шкода, що «посипалися», можливо, втомилися. У цьому році у нас нелегкий початок. Далі, та й в перших турах весни, я думаю, зможемо зачепитися за очки. Будемо старатися тільки вигравати».

Погода