- 21-05-2013, 05:05 - sasa 147

Артем Громов: У Ворскли амбітні плани, є свій ігровий почерк

Артем Громов: У Ворскли амбітні плани, є свій ігровий почерк

Форвард полтавської Ворскли, який у попередньому турі знову відзначився голом і став кращим голеадором, розповідає про останній матч команди в чемпіонаті і робить деякі підсумки виступу біло-зелених цього сезону

У нас, як ви знаєте, багато молоді, якій ще потрібно час для адаптації до рівня ігор Прем\’єр-ліги. Десь на діях команди в останніх поєдинках позначалася нервозність, пов\’язана з виниклою потребою піти з зони ризику якнайшвидше. Ми-то були впевнені в своїх силах, але підсвідомо це давило на кожного. Сезон видався в цілому дивним, весна – неоднозначною.

Зовсім мало пропрацював у Полтаві Вадим Євтушенко. Потім прийшов зі своїми помічниками добре знайомий кожному Сергій Свистун, під керівництвом якого ми стали демонструвати, як на мене, змістовний футбол. Ударив по команді, що приховувати, від\’їзд Краснопьорова, Селіна і Безуса. Вони вже стали, здавалося, невід\’ємною частиною цього колективу, і тримати силою хлопців, які хотіли спробувати свої сили в багатших колективах, теж було б не гуманно.

Я абсолютно переконаний, що у Ворскли амбітні плани, є свій ігровий почерк, який потрібно вдосконалювати. Ми наполегливо працюємо на тренуваннях. Тому і результат нікуди не дінеться.

Мені не хочеться оцінювати свою гру. Краще запитайте про це в наших тренерів. Я навіть в тих іграх, які багатьом з боку здаються вдалими, часто незадоволений своїми діями. Адже гра це не тільки гол або два в одному матчі. Потрібно дивитися на матч в цілому. Тут можна довго говорити.

Яким би ти не був футболістом – сильним або слабким… пам\’ятаю, як Микола Петрович Павлов говорив нам: “Якщо я завтра візьму примата і буду постійно довіряти йому місце у складі, то через рік він має шанси непогано заграти”. Це тонкий момент з розділу психології. Коли ти знаєш, що тебе планують включити в заявку на гру, можеш розкуто себе почувати до гри і вже потім на полі, не боячись зробити кілька неправильних рухів, які тебе надовго посадять на лаву запасних. Зазначу, що коли тренер став довіряти, то будь-якому спортсмену для досягнення очікуваних результатів обов\’язково знадобиться певний час.

Дуже хочеться порадувати, нарешті, наших відданих уболівальників домашньою перемогою. Докладемо всіх зусиль, щоб виграти і після останньої гри в сезоні підійти і низько вклонитися нашим уболівальникам, – розповів Артем клубні прес-службі ворсклян.

Погода