Новини - 30-06-2015, 02:06 - sasa 169

Бахтіяр Алієв переміг на етапі ветеранського Кубка України

Бахтіяр Алієв переміг на етапі ветеранського Кубка України

У Червонограді відбувся перший цьогорічний етап відкритого Кубка України серед ветеранів спідвею, в якому успішно виступили гонщики з Полтави.

В \”юніорській\” ветеранській номінації – до 55 років – переміг полтавець Бахтіяр Алієв. Тут за підсумками чотирьох кваліфікаційних заїздів не було визначено абсолютного лідера. Однакову кількість очок – по 10 – мали Бахтіяр Алієв і Роман Шпіталер (Словенія). Кожен із них у кваліфікації по два рази перемагав у заїздах і по двічі фінішував другим. Третім у кваліфікації був полтавець Анатолій Жадан – 8 очок (двічі – перший, одного разу – другий і одного разу – четвертий). Доля переможця першого етапу вирішувалася у фінальній гонці, в якій полтавець Бахтіяр Алієв фінішував першим, другим був словенець Роман Шпіталер, третім – полтавець Анатолій Жадан.

У \”дорослій\” віковій номінації ветеранів – за 55 років – призерами першого етапу відкритого Кубка України стали (з урахуванням кваліфікації та фіналу): Петро Федик (Червоноград), Сергій Бєлокуров (Вознесенськ), Джозеф Зіберт (Словенія), а полтавець Станіслав Московченко фінішував на 4-му місці.

Дмитро ЯЩУК

Погода