- 04-04-2014, 09:04 - sasa 193

Били-били, не забили…

Били-били, не забили…

Вояж до Севастополя виявився невдалим для Ворскли. Незважаючи на помітну перевагу і кількість моментів, біло-зеленеі так і не змогли забити, а свій гол таки пропустили…

 

Севастополь – Ворскла – 1:0

Протокол

 

Футбольний сезон, нарешті, стартував у Криму. Полтавці цілком благополучно прибули в Севастополь, і ніщо не могло перешкодити зустрічі відбутися. Відразу кинулося в очі, що господарі скучили за матчами на рідній арені, і завзяття севастопольців реалізувалося вже на сьомій хвилині. Пердута не дуже вдало виніс навіс Ярошенка, і першим на підборі виявився Фертовс, соковито приложившийся по м\’ячу. Удар латвійця виявився точним, і господарі вийшли вперед.

Після пропущеного м\’яча підопічні Сачко, серйозно змінили свою стратегію гри. З одного боку, сам Севастополь віддав ініціативу своїм конкурентам, а з іншого боку, полтавці почали грати куди більш активно. Севастополь непогано грав на контратаках. Мав забивати Яховіч, якого партнери вивели сам-на-сам із Чуваєвим, але македонець почав обігрувати голкіпера і зрештою той забрав м\’яч. А наприкінці першого тайму мав забити Турсунов, але влучив з вигідної позиції у поперечину.

У другій половині зустрічі ситуація дещо змінилася – природно, на користь Ворскли. Гості відмінно налаштувалися на другий тайм, і під кінець самого поєдинку влаштували справжню облогу воріт Олега Чуваєва, колишнього голкіпера молодіжного складу Ворскли.

Під кінець зустрічі Ворскла стала ще більш активною, але Севастополь з усіх сил тримав оборону, а стадіон в кінці поєдинку все-таки завів довгоочікуване: «Севастополь – Крим — Росія». А Ворскла мала це кілька нагод не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед. Але як кажуть “били-били, не забили”…

Поразка, з купою моментів біля чужих воріт, і жахливою реалізацію — такий підсумок вояжу на кримський півострів. Безпечно втрата таких важливих очок, які можуть стати на заваді омріяного місця в Єврокубках. Хоча якщо подивитися на такі проблеми з забиттям голів, то може й не варто намагатися пробитися туди.

А попереду на Ворсклу чекає домашня гра з Шахтарем, а потім виїзд у гості до команди Олега Блохіна…

Погода