Баскетбол - 07-11-2015, 09:11 - sasa 181

БК \”Кремінь\” програв на виїзді \”Дніпру\”

БК \”Кремінь\” програв на виїзді \”Дніпру\”

У 2-му турі чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги БК \”Кремінь\” (Кременчук) програв у Дніпропетровську БК \”Дніпро\” ― 61:91.

Лише у першій чверті матчу, яка закінчилася з рахунком – 22:22, на майданчику була відносна рівновага. А потім господарі почали невпинно збільшувати свою перевагу, завершивши матч з відривом у 30 очок! Другу чверть \”Дніпро\” виграв – 23:12, третю – 31:17, четверту ― 15:9.

\"БКБК \”Дніпро\” тримав на \”відстані\” БК \”Кремінь\” / dnipro.ua

 

Кращим на майданчику у складі БК \”Кремінь\” у Дніпропетровську за всіма ігровими параметрами став Ернесто Ткачук – на його рахунку 17 очок, найбільше підбирань – 6, результативних передач – 7 і кращий показник ефективності у грі – 28,0 пункти. Навіть у складі \”Дніпра\” кращий гравець цього матчу – Станіслав Тимофеєнко мав менший показник ефективності – 21,0 пункти.

У Дніпропетровську у гравців БК \”Кремінь\” фактично збився приціл під час виконання 2-очкових кидків – як свідчить сайт Суперліги, кременчужани реалізували лише 7 із 32-х кидків. Звідси й таке велике відставання від господарів майданчика в остаточному рахунку.

Дмитро В\’ЮНИЦЬКИЙ

Погода