Стрічка новин - 17-08-2011, 12:08 - sasa 217

Блохін мріє, щоб Воронін наступного літа був в такій же блискучій формі

Блохін мріє, щоб Воронін наступного літа був в такій же блискучій формі

Головний тренер збірної України хвалить одного зі своїх підопічних і лідера московського \”Динамо\” в одній особі.

\”Воронін був одним з тих, на кого я спирався п\’ять років тому на найбільш вдалому для нашої країни чемпіонаті світу в Німеччині, де ми дійшли до чвертьфіналу. Тепер впевнені виступи за московське \”Динамо\” дозволили Андрію повернутися в збірну. За цей час він своїх найкращих якостей не розгубив і як раніше добре вписується в мою ігрову схему. Нещодавно Воронін продовжив контракт з російським клубом, і це доводить, що він здатний ще на багато що. У тому числі і в українській збірній\”, – каже Олег Володимирович.

\”Андрія довго не було в національній команді, і йому ще потрібно звикнути до багатьох новим партнерам. Однак я не сумніваюся, що для людини, за спиною якого – досвід виступів за найкращі клуби Німеччини, Англії та Росії, це не складе труднощів.

\”Не варто забувати, що Воронін родом з Одеси і природне почуття гумору робить його душею будь-якої компанії. При цьому на полі він по-спортивному злий і якщо в повному порядку – готовий гори звернути. Тому те, що Андрій став лауреатом \”Зірки\”, до того ж не вперше в цьому році, – не сюрприз. Поділюся тренерської мрією: було б здорово, якби форвард московського Динамо і збірної України наступного літа зустрів Євро-2012 в такий же блискучій формі, в якій знаходиться зараз\”.

Погода