- 07-09-2010, 11:09 - sasa 222

Бойко – арбітр матчу “Ворскла”- “Дніпро”

Бойко – арбітр матчу “Ворскла”- “Дніпро”

Стала відомою бригада арбітрів матчу 9 туру вітчизняної Прем’єр-ліги в Полтаві

Зустріч у Полтаві між «Ворсклою» та «Дніпром» обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з арбітром у полі Сергієм Бойком з Іванкова, що на Київщині.

У послужному списку цього рефері лише два матчі за участю «Ворскли». Вперше він судив матч ворскляни у 2008 році в Кіровограді. Це була гра 1/16 фіналу Кубку України з кіровоградською «Зіркою». Ту гру полтавці виграли з мінімальним рахунком – 1:0. Бойко обмежився в тій грі попередженням футболіста «Зірки».

Другий матч Бойко провів 28 березня 2010 року. У Кривому Розі «Ворскла» зіграла внічию з місцевим «Кривбасом» – 1:1. Бойко призначив у наші ворота пенальті, який був реалізовано. Крім того показав футболістам 9 (!) жовтих карток (на долю ворскляни припало 3 попередження).

Допомагатимуть Бойку будуть арбітри на лінії Владислав Тіпанов (Київ) та Андрій Баранівський (Бородянка). Резервний арбітр та арбітр молодіжних складів – Олег Деревинський (Київ). Делегат ФФУ – Стефан Решко (Київ). Інспектор – Ярослав Грисьо (Львів).

Нагадуємо, що матч «Ворскла» – «Дніпро» відбудеться у неділю, 12 вересня, на стадіоні «Ворскла». Початок о 19 годині. Пряма трансляція на каналі «Футбол». Матч молодіжних складів відбудеться напередодні, 11 вересня, на стадіоні «Лтава». Початок о 16 годині.

Погода