Стрічка новин - 21-02-2013, 11:02 - sasa 188

\”Бордо\” обіграє \”Динамо\”

\”Бордо\” обіграє \”Динамо\”

Головний тренер «Бордо» Франсіс Жійо побоюється Аруни, але вірить, що його підопічним під силу обіграти «Динамо» в матчі-відповіді 1/16 Ліги Європи

«У моєму розпорядженні 20 футболістів, але двоє з них, Планю і Сані, в четвер вранці повинні здати тести, виходячи з яких, будемо судити про їх готовність. Низка травм підстерегла нас в невідповідний період, коли доведеться зіграти багато матчів за короткий проміжок часу. Наше завдання – вийти в наступний раунд.

Складно спрогнозувати, як будуть розвиватися події на полі. Думаю, зайве говорити, що коли команда володіє м\’ячем – атакує, а захищається, коли м\’яч у суперника.

Ми продовжуємо дотримуватися певної стратегії протягом низки матчів, але при цьому я ніколи не сковував своїх захисників проханнями не підключатися до атак. Наша гра завжди збалансована, але від «Динамо» також залежить, чи будемо ми діяти від оборони.

На хід гри можуть вплинути відповідні заміни. У Києві, приміром, особливо небезпечними були дальні удари Аруни. Також однією з сильних сторін «Динамо» є виконавці, які багато переміщуються по полю. Ми постараємося з цим впоратися, виконуючи великий обсяг роботи в зоні між лініями захисту і півзахисту.

Я помітив, що дуже часто між першою і матчем-відповіддю рівень команди може змінитися. Деякі колективи краще грають удома, деякі – в гостях.

Хто б міг припустити після нашої поразки 3:0 в Ньюкаслі, що ми обіграємо їх вдома 2:0? У «Динамо» багато хороших і кваліфікованих футболістів, але ми не збираємося зупинятися на півдорозі. У нас також достатньо аргументів, щоб зіграти успішно дому\” – пише офіційний сайт \”Динамо\”.

Погода