Матчі - 21-07-2012, 10:07 - sasa 168

Бойова нічия в Луцьку

Бойова нічия в Луцьку

Молодіжні склади. Волинь – Ворскла – 1:1

Протокол матчу

 

У першому таймі ініціатива була повністю в руках команди Сергія Свистуна. Молоді полтавці, укріплені кількома виконавцями, які ходять під \”основою\”, грали широко і цікаво для глядачів. Навіть луцькі уболівальники не скупилися часом на оплески після ефектних дій гравців у зелених футболках.

Відкрили рахунок полтавці після того як Будник протягнув сферу по лівому краю, і відмінною передачею знайшов на дальній штанзі Чичикова. Олексій у падінні головою буквально \”встромив\” снаряд у сітку. Останні кілька хвилин першої 45-хвилинки більше вдавалися Волині. Небезпечно діяли Савіч і Павлов. І другий тайм розпочався з атак господарів поля. Результатом такої активності став гол Павлова, забитий головою після подачі з кутового.

А незабаром молоді ворскляни залишилися в меншості. За фол останньої надії був вилучений Андрій Бацула.

Луцькі футболісти продовжували атакувати, і тут уже був зоряний час голкіпера Ворскли Ярослава Бурдейного, який кілька разів рятував, здавалося б, просто в безнадійних ситуаціях. Суперники провели два абсолютно різних за силою тайму. Виходячи з цього можна визнати нічийний результат зустрічі закономірним, повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода