Аматори - 17-08-2015, 02:08 - sasa 306

\”BROOKLYN CUP\” виграли \”сонячні\”

\”BROOKLYN CUP\” виграли \”сонячні\”

Минулої неділі на затишному міні-футбольному стадіоні \”Бруклін-Арена\” у Полтаві завершився традиційний турнір аматорів, який уперше виграла молода команда \”Сан Сіті\”.

Фінал. САН СІТІ – МОЛОТ – 6:2

Цього року у змаганнях за головний трофей вели боротьбу 8 колективів, а до фіналу потрапили дві кращі команди – \”Молот\” і \”Сан Сіті\”. \”Сонячні\” у вирішальному матчі домінували і здобули заслужену перемогу – 6:2.

\”Сан Сіті\” і \”Молот\” хвилин десять обмінювалися взаємними атаками, проте відкрити рахунок пощастило \”сонячним\”. До перерви зусиллями Сергія Яроша та Артема Швидкого команда довела рахунок до 3:0 – і це стало вагомою заявкою на перемогу. Другий тайм також пройшов із деякою перевагою \”Сан Сіті\”, втім \”Молоту\” вдалося двічі \”розписатися\” у воротах переможців турніру. Підсумок фіналу – 6:2!

Кращим воротарем турніру було визнано голкіпера \”Молота\” Віктора Дем\’янка, кращим захисником – Сергія Яроша із \”Сан Сіті\”, а кращим форвардом – його партнера по команді Артема Швидкого.

Третє місце на турнірі поділили невдахи півфіналів – \”Севілья\” та \”Аматор\”. 41-річного капітана \”Севільї\” Ігоря Олійника організатори турніру визнали кращим гравцем \”Бруклін Кап\” 2015 року. Всі команди-призери та гравці-лауреати отримали призи та подарунки від організаторів турніру та його партнера – полтавського розважального центру \”Турбіна\”.

 

Погода