- 28-08-2010, 01:08 - sasa 322

\”Будекспрес-Кубок Надії\” змінив власника

\”Будекспрес-Кубок Надії\” змінив власника

altУ селі Кунівка (Кобеляцький район) відбувся вже третій за ліком розіграш \”Будекспрес – Кубка Надії\”.

«Будекспрес – Кубок Надії» був заснований у 2008 році керівником приватного підприємства «Будекспрес» Андрієм Дубиною як змагання, в якому команди переглядають свій найближчий резерв та потенційних новачків. Як і попереднього року в турнірі взяли участь 6 команд.

Якщо раніше колективи були в основному з другої ліги району, то цього року до них приєдналися команди вищої ліги Кобеляччини. За жеребом команди були розділені на дві групи по три команди.

Група \”А\” була представлена командами \”Будекспрес\” (Кобеляки), \”Спарта\” (Білики) та \”Араг\” (Чорбівка). До групи \”Б\” потрапили команди \”Спартак\” (Рибалки, Козельщанський район), \”Колос\” (Павлівка) та команда села Іванівка.

Стартував турнір матчем у першій групі, де зустрічалися місцевий \”Будекспрес\” та \”Араг\” з Чорбівки. Господарі досить несподівано розбили чорбівчан з рахунком 8:0. Гості мали шанс забити гол престижу, але форвард \”Арагу\” не зміг реалізувати одинадцятиметровий.

Наступного дня в матчі групи \”Б\” \”Спартак\” (Рибалки) здобув вольову перемогу над футболістами з Іванівки 4:2.

Білицька \”Спарта\” перемогла \”Араг\” з рахунком 3:2, а через 15 днів \”Спартак\” з Рибалок програв павлівському \”Колосу\” 1:2.

На жаль, не всі матчі турніру відбулися. У зв’язку з відмовою гостей в матчах \”Колос\” (Павлівка) – Іванівка  (груповий етап) та \”Спартак\” (Рибалки) – «Спарта» (Білики) (матч за третє місце) номінальним господарям були зараховані технічні перемоги.

У День Незалежності відбувся фінальна гра турніру, в якій зустрілися \”Будекспрес\” та \”Колос\”. Першолігова павлівська команда продемонструвавши чудову гру здобула заслужену перемогу з рахунком 2:1, тим самим перервавши переможну ходу будівельників, яка тривала вже 2 роки.

Третє місце без бою дісталося гостем з Козельщанського району.

Кращий нападником турніру визнали Володимира Калюжного (\”Будекспрес\”). Крім того були вручені призи кращим гравцям у кожній з команд, які брали участь у турнірі.

Футбольне свято вдалося! До зустрічі в Кунівці у 2011 році.

Повний фотоогляд турніру ви можете переглянути тут
Погода