Аматори - 11-04-2011, 12:04 - sasa 259

\”Будекспрес\” розпочинає новий сезон впевненою перемогою

\”Будекспрес\” розпочинає новий сезон впевненою перемогою

На футбольних полях Кобеляччини першими матчами 1/16 фіналу Кубка району офіційно розпочався черговий футбольний сезон.

В селі Котовське місцевий сільський клуб приймав гостей з районного центру – першоліговий \”Будекспрес\”. Історія протистоянь місцевих футболістів та \”будівельників\” до звітної зустрічі налічувала 5 матчів. У 2009 році команди зіграли три зустрічі, дві з яких завершилися перемогою котовчан з однаковим рахунком 3:1. Лише у третій грі (фіналі \”Кубка Будекспреса\”) \”будівельники\” святкували перемогу (і то лише в серії післяматчевих пенальті).Наступного року \”Будекспрес\” зробив необхідні висновки. Як результат в двох матчах, які команди зіграли між собою в 2010 році, кобелячани перемогли суперників (2:0 та 5:2).

Звітна ж зустріч пройшла за беззаперечної переваги кобеляцької команди. Незважаючи на жахливу погоду (сильний вітер, дощ та град) \”будівельники\” зуміли показати хорошу гру та за всіма статтями розгромили своїх суперників з непристойним рахунком 10:0!

Голи забивали Олег Галаган (47, 63, 72), Ярослав Гурин (48, 75, 89), Олександр Явтушенко (68, 80, 90+2) та Олександр Калитка (76).

Слід зазначити, що місцева команда повністю складена з місцевих футболістів та з вже з новим керівництвом (ветерана місцевого футболу Василя Нестеренка) вийшла за звітний матч.

Результати інших матчів 1/16 фіналу: \”Динамо\” (Кобеляки) – \”Прапор\” (Підгора) 1:0, \”Спартак\” (Рибалки) – \”Чапаєво\” (Червоні Квіти) 4:3, \”Дніпро\” (Світлогірське) – Василівка 6:1, Кірове – \”Урожай\” (Мідянівка) 1:1, \”Спарта\” (Лутовинівка) – Бутенки-ІІ 8:1.

 

Олег ДУБИНА

Погода