- 22-08-2010, 09:08 - sasa 187

Чемпіон сенсаційно програв

Чемпіон сенсаційно програв

Центральним матчем чотирнадцятого туру першості Полтавського району стала зустріч у Розсошенцях, де “Олімп” приймав “Ювенту”.

Так зване розсошанське дербі сповна виправдало свою назву. Команди продемонстрували цікавий та змістовний футбол з великою кількістю гольових моментів. Першими рахунок відкрили номінальні господарі. Передерій реалізував вихід віч-на-віч з воротарем “Ювенти” після пасу Шпигуна. Перша половина завершилася за мінімальної переваги “Олімпу”. На початку другого тайму вони ще двічі забили. Авторами голів стали Супрун та знову Передерій. Здавалося гра зроблена, проте чемпіон не хотів здаватися. Супруненко двічі розписався у воротах Геращенка і подарував надію “Ювенті” бодай на нічию. Але часу щось змінити вже не було. Отож, сенсаційна перемога “Олімпу”, який повернув собі п’яту сходинку.
Серед решти зустрічей слід виділити виїзну перемогу “Розсошенців”, які завдяки поразці “Ювенти” вийшли на друге місце та чергову перемогу степнянського “Сокола”, який у себе вдома не залишив шансів “Факелу” 5-1. Знову набрав очки “Кристал”, який щосили намагається залишити зону вильоту, а “Колан” вдруге поспіль переносить свою гру.   

Результати зустрічей 14-го туру:
\”СОКІЛ\” Степне – \”ФАКЕЛ\” Терешки 5:1

\”АТАКА-АВТОТРАНС\” Гожули – \”ДИНАМО\” Божківське 2:1
\”ГРЕНАДА\” Микільське – ФК \”Розсошенці\” 0:2
\”КРИСТАЛ\” Залізничне – \”ВІКТОРІЯ\” Головач 2:2
\”ОЛІМП\” Розсошенці – \”ЮВЕНТА\” Розсошенці 3:2
 \”КОЛАН\” Мачухи – \”ДУКЛА\” Супрунівка – перенесено


Турнірне становище лідерів:
Сокіл (Степне) – 32 очка (13 зіграних матчів)
ФК Розсошенці – 31 (14)
Атака-Автотранс (Гожули) – 30 (14)
Ювента (Розсошенці) – 29 (14)
Олімп (Розсошенці) – 23 (14)

Погода