Гандбол - 01-04-2013, 06:04 - sasa 185

Чемпіон України знімається з чемпіонату

Чемпіон України знімається з чемпіонату

Сьогодні на ім’я президента ФГУ Валерія Третьякова з Полтави надійшов лист про зняття команди «Динамо-Полтава» з чемпіонату країни у зв’язку з ліквідацією клуба-чемпіона країни серед чоловічих команд.

 

\"Чемпіон

Лист про зняття команди «Динамо-Полтава» з чемпіонату країни

На жаль, це не першоквітневий жарт. Сьогодні вранці не стало Івана Матієшина — президента клубу та його головного інвестора. Іван Семенович пішов із життя після важкої хвороби, інших джерел фінансування полтавського «Динамо», на жаль, на сьогодні немає.

 

Іван Семенович народився 21 травня 1951 року. Він прожив цікаве, яскраве життя. ГК «Динамо-Полтава» він очолив у 2010 року і відразу ж надав клубу новий імпульс розвитку. У сезоні 2010/2011 команда вперше в своїй історії завоювала друге місце в чемпіонаті України. А вже в сезоні 2011/2012 ГК «Динамо-Полтава» зробив дубль – виграв золоті медалі чемпіонату України і Кубок країни.

У планах Івана Семеновича було подальший розвиток гандболу в Україні та, зокрема, на Полтавщині. Розпочато будівництво нового спортивного комплексу із спеціалізованим гандбольної залом. Іван Семенович завжди був максималістом, як по відношенню до себе, так і до інших. І в цьому поточному сезоні він розраховував тільки на призові місця в чемпіонаті України. Але …

Гандбольний клуб «Динамо-Полтава», гандболісти України, спортивна громадськість країни сумують разом з рідними і близькими з приводу непоправної втрати.

Світла пам\’ять про Івана Матієшина назавжди збережеться в наших серцях …

 

Полтавщина-Спорт, Офіційний сайт ГК \”Динамо-Полтава\”

Погода