Першість Полтавщини - 17-10-2015, 06:10 - sasa 266

Чемпіонат Полтавщини: визначилися призери

Чемпіонат Полтавщини: визначилися призери

Сьогодні двома матчами продовжився останній 20 тур чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги. У них і визначилися призери: \”срібло\” здобув \”Фламінго\” (Комсомольськ), а \”бронзу\” – савинська \”Олімпія\” з Миргородщини.

\”Олімпія\” (Савинці) – \”Динамо\” (Решетилівка) – 1:2

\”Динамо\” стало чемпіоном другого кола, набравши найбільше очок з усіх команд – 24! Якби динамівці так грали у першому колі, то заздалегідь стали б чемпіонами, а так у них почесне четверте місце.

Рахунок відкрив господарі вже на 3 хвилині – Владислав Ковтун із пенальті. Але у другому таймі перевага гостей була більшою. Вона і втілилася у забиті переможні м’ячі у виконанні Віталія Городчаніна та Олександра Рудика. Отже, команда Володимира Гришка \”Олімпія\” залишилася на третьому місці – взяла \”бронзу\”.

\”Чайка\” (Дейкалівка) – \”Фламінго\” (Комсомольськ) – 1:1

Комсомольчани майже весь матч були попереду – гол провів на 32 хвилині Роман Залов. І, все ж, господарям вдалося зрівняти рахунок – на 89 хвилині важливий гол провів Андрій Савенков. Бойова нічия, після якої команді граючого тренера Євгена Сливи з Комсомольська дісталися срібні нагороди, з чим ми її і вітаємо!

ФК \”Глобине\” – \”Колос\” (Кобеляки) +:-

Вдруге у цьому сезоні \”Колос\” не приїхали на виїзний поєдинок і йому зараховано технічну поразку. Команда з Кобеляк створила своєрідний рекорд чемпіонатів Полтавщини останніх десяти років: 18 ігор – 18 поразок!

ФК \”Лубни\” – \”Зеніт\” (Лубни)
Останній матч всього чемпіонату буде зіграний у неділю 18 жовтня. На стадіоні \”Центральний\” волею календаря відбудеться лубенське дербі. Початок матчу: 15.00.

Турнірне становище та календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода