Аматори - 09-06-2012, 09:06 - sasa 164

Чемпіонат Полтавського району. 4-й тур. Анонс

Чемпіонат Полтавського району. 4-й тур. Анонс

У суботу стартує черговий тур на полях Полтавського району.

 

Олімп (Розсошенці) – ФК Розсошенці

Матч у минулому чемпіонаті – 2:4

 

Друге розсошанське дербі чемпіонату обіцяє подарувати вболівальникам досить цікавий поєдинок. Обидві команди підійшли до очного поєдинку у гарному настрої. Олімп у минулому турі на виїзді впорався з принциповим суперником – Соколом, а муніципали у середині тижня декласували Гренаду 5:1. Проте номінальні гості в останні роки без проблем здобувають очки у матчах із земляками. Згадати лише фінал Весняного кубку, де Розсошенці на класі перемогли свого суперника, тому більш за все матч закінчиться мінімальною перемогою ФК Розсошенці.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:3

 

Гренада (Микільське) – Атака-Автотранс (Гожули)

Матч у минулому чемпіонаті – 2:1

 

Для чемпіона поїздка у Микільське два сезони поспіль перетворюється на справжній жах. Так позаминулого року гожуляни змогли зіграти лише у нічию (при не реалізованому пенальті в кінці матчу), а у 2011 році і зовсім зазнали поразки 1:2. Навряд цього разу команда Валентина Горбаньова віднесеться до суперника з шапкозакидацьким настроєм, особливо враховуючи той факт, що Гренада останній свій матч в чемпіонаті вчисту програла.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:3

 

ТОВ Калашника (Калашники) – Сокіл (Степне)

Матч у минулому чемпіонаті – не зустрічалися

 

У дебютанта виникли проблеми не тільки з набраними очками, але й з забитими голами. Наразі Калашники мають найгіршу лінію нападу у лізі – всього два взяття воріт. У наступному матчі атаці калашничян буде протидіяти одна з найкращих захисних ліній району. Але на боці господарів буде невелике поле, де степняни не зовсім комфортно почуваються.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:2

 

Факел (Терешки) – Космос (Тахтаулове)

Матч у минулому чемпіонаті – 5:0

 

Господарям відступати далі нікуди. Зараз в їх активі нуль набраних очок і найбільша кількість пропущених м’ячів. Мабуть, на такий старт ніхто з терешківців і не розраховував, проте маємо те, що маємо. Чергова нагода поповнити скарбничку заліковими пунктами у Факела буде в суботу, коли в гості до них завітає Космос. І якщо поразки від Сокола, Розсошенців та Атаки були прогнозовані, то результат цього матчу вгадати буде важко.  

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 0:1

 

Промінь (Ковалівка) – Дукла (Супрунівка)

Матч у минулому чемпіонаті – не зустрічалися

 

Останній матч показав, що Промінь вийшов у першу лігу не для того аби пасти задніх у турнірній таблиці. Команда проявила характер і тепер з кожним матчем набиратиме оберти. В свою чергу Дукла другий матч поспіль гратиме з дебютантом. Перший екзамен новачок еліти ТОВ Калашника провалив. Як буде у суботу – побачимо.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:2

 

Динамо (Божківське) – ДЮСШ (Розсошенці)

Матч у минулому чемпіонаті – 0:1

 

Єдиний матч, який відбудеться у неділю обіцяє також бути досить цікавим. По-перше, динамівці завжди потужно виступають на своєму полі, а по-друге, у гостей проблеми зі стражем воріт. Нагадаю, що у минулому турі основний кіпер ДЮСШки був вилучений і автоматично пропустить цю гру. Тому головному тренеру гостей доведеться поламати голову для того, щоб знайти заміну голкіперу.   

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:2

 

Турнірна таблиця після 3-х турів

 

 

Команда

Ігри

Пер

Нічиї

Пор

Різниця

Очки

1

Атака-Автотранс (Гожули)

3

3

0

0

13-3

9

2

ФК Розсошенці

3

2

1

0

10-3

7

3

Космос (Тахтаулове)

3

2

1

0

4-2

7

4

Дукла (Супрунівка)

3

2

0

1

9-6

6

5

ДЮСШ (Розсошенці)

3

2

0

1

10-8

6

6

Сокіл (Степне)

3

1

1

1

6-4

4

7

Гренада (Микільське)

3

1

1

1

8-9

4

8

Промінь (Ковалівка)

3

1

0

2

5-6

3

9

Олімп (Розсошенці)            

3

1

0

2

4-5

3

10

Динамо (Божківське)

3

0

2

1

3-6

2

11

ТОВ Калашника (Калашники)

3

0

0

3

2-10

0

12

ФК Факел (Терешки)

3

0

0

3

4-16

0

 

Бомбардири: Німчин І.(Атака) – 7, Омельченко (Гренада) – 5. Микитенко, Сітак, Рудик (усі -ДЮСШ), Борсало (ФК Розсошенці), Глазунов (Промінь) – по 3.

Погода