Аматори - 16-06-2012, 09:06 - sasa 226

Чемпіонат Полтавського району. 5-й тур. Анонс

Чемпіонат Полтавського району. 5-й тур. Анонс

У суботу стартує п’ятий тур районного чемпіонату з футболу

 

У суботу відбудуться два поєдинки, які цілком можна назвати центральними протистояннями туру. У Гожулах чемпіон минулого року прийматиме Олімп, а у Тахтауловому місцевий Космос зустрінеться з Гренадою. В обох поєдинках очікується безкомпромісна боротьба – господарі прагнутимуть покращити свої лідируючі позиції, а гості намагатимуться наблизитися до лідируючої п’ятірки.  

 

Атака-Автотранс (Гожули) – ОлІмп (РозсошенцІ)

Матч у минулому чемпіонаті – +:

 

Дещо несподівано Атака втратила очки у минулому турі. Тому реабілітуватися гожулянам доведеться вдома перед очами своїх вболівальників. Схожа ситуація і у розсошан, які в попередньому матчі  на останніх секундах не втримали перемогу у матчі з принциповим суперником. Через це обидві команди підходять до цієї зустрічі в однаковому настрої. Звісно перевага буде на боці господарів, але Олімп вже створив декілька несподіванок у новому сезоні.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 4:2 

 

ФК Розсошенці – ТОВ Калашника (Калашники)

У  минулому чемпіонаті  не зустрічалися

 

Віце-чемпіон Розсошенці на своєму полі прийматиме команду, яка на даний момент не набрала жодного пункту. Навряд і цього разу калашничани зуміють вирвати бодай нічию.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 4:0

 

Космос (Тахтаулове) – Гренада (Микільське)

Матч у минулому чемпіонаті – 5:3

 

Космос без перебільшення можна назвати відкриттям стартових турів першості. Але з огляду на суперників, у протистояннях з якими тахтаулівці набирали очки,  друга сходинка турнірної таблиці ні у кого не викликає подиву. Саме у матчі з Гренадою розпочинається справжній марафон для космонавтів, після якого стане зрозуміло на скільки даний колектив готовий вести боротьбу за нагороди. Щодо гостей, то Гренада не може знайти стабільну гру, через що досить пристойні результати переплітаються з провалами.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua –2:2

 

Сокіл (Степне) – Промінь (Ковалівка)

У минулому чемпіонаті  не зустрічалися

 

Промінь можна назвати невдахою стартових турів. Не через три поразки у чотирьох матчах, а через те, що ті поразки були з мінімальним рахунком. У кожному протистоянні ковалівцям не вистачало зовсім трішки аби зачепитися хоча б за один пункт. Можливо, зламати таке невезіння команда зможе в Степному? Ще одним додатковим фактором є те, що на полі зійдуться два нападники, які є одними з лідерів у списку бомбардирів. Отже, цей матч додатково можна розглядати з огляду на протистояння Глазунов – Тютюнник.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua –4:1

 

Дукла (Супрунівка) – Динамо (Божківське)

Матч у минулому чемпіонаті – +:

 

Після стартової поразки команда Анатолія Манжоса у трьох матчах набрала максимум очок, що дозволило колективу піднятися на четверту сходинку. Тепер, щоб не опуститися нижче, Дукла повинна перемагати динамівців, які ще жодного разу в поточному чемпіонаті не перемагали. 

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua –2:0

 

ДЮСШ (Розсошенці) – Факел (Терешки)

Матч у минулому чемпіонаті – 5:0

 

Схоже поразка від Променя стала холодним душем для футболістів розсошенського клубу. Адже вже в наступному матчі команда заграла зовсім в інший футбол. Продовжити переможну ходу ДЮСШка може в неділю, коли до них в гості завітає один з аутсайдерів чемпіонату Факел.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua –4:1

 

Турнірна таблиця після 4-х турів

 

Команда

Ігри

Пер

Нічиї

Пор

Різниця

Очки

1

Атака-Автотранс (Гожули)

4

3

1

0

15-5

10

2

Космос (Тахтаулове)

4

3

1

0

8-3

10

3

ДЮСШ (Розсошенці)

4

3

0

1

14-9

9

4

Дукла (Супрунівка)

4

3

0

1

12-8

9

5

ФК Розсошенці

4

2

2

0

12-5

8

6

Сокіл (Степне)

4

2

1

1

12-6

7

7

Гренада (Микільське)

4

1

2

1

10-11

5

8

Олімп (Розсошенці)      

4

1

1

2

6-7

4

9

Промінь (Ковалівка)

4

1

0

3

7-9

3

10

Динамо (Божківське)

4

0

2

2

4-10

2

11

ТОВ Калашника (Калашники)

4

0

0

4

4-16

0

12

ФК Факел (Терешки)

4

0

0

4

5-20

0

 

Бомбардири: Рудик (ДЮСШ), Омельченко (Гренада), Німчин (Атака-Автотранс) –  по 7, Тютюнник (Сокіл) – 5, Глазунов (Промінь), Вербовий (Космос) – по 4.

 

Володимир ХОМІЧ

 

Погода