Аматори - 30-06-2012, 10:06 - sasa 220

Чемпіонат Полтавського району. 7-й тур. Анонс

Чемпіонат Полтавського району. 7-й тур. Анонс

У суботу та неділю відбудуться шість матчів сьомого туру.

 

ФК Розсошенці – Дукла (Супрунівка)

Матч у минулій першості –3:3

 

Один із  центральних матчів туру відбудеться у Розсошенцях. В останні роки Дукла стала для розсошан чи не найзапеклішим суперником. Згадати лише поразки команди Олександра Ткача в кубкових баталіях, або нічиї у минулій першості. Завдяки втратам очок головних конкурентів у минулому турі, супрунівці змогли вийти на перше місце. Чи зможуть вони там залишитися і після цього туру – питання.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 3:1 

 

Космос (Тахтаулове) – Сокіл (Степне)

Матч у минулій першості – 0:2

 

Другий матч, який цілком можна віднести до розряду центральних.  На полі зійдуться команди, які на даний момент посідають п’яту та шосту сходинку. Проте відстань від лідера складає всього два пункти. Тому при сприятливих обставинах переможець цього матчу вже завтра може очолити турнірну таблицю. В минулому турі Космос зазнав першої поразки у чемпіонаті. Команда, ведучи в рахунку 2:0, не втримала перевагу і поступилася Олімпу 2:3. Саме від розсошан зазнали, поки що, єдиної поразки і степняни. Космос досить вдало виступає на своєму полі, а от Сокіл на виїзді почувається не досить комфортно.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:2 

 

Динамо (Божківське) – Олімп (Розсошенці)

Матч у минулій першості – 7:3

 

Пам’ятаючи минулорічну поїздку в Божківське, гадаю, Олімп з усією відповідальністю віднесеться до цього поєдинку. З того часу багато чого змінилося. Розсошани доукомплектувалися гравцями в усіх лініях, а їх суперник зараз навпаки відчуває проблеми зі складом. Проте динамівці готові битися у кожному матчі.  

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:4

 

ТОВ Калашника (Калашники) – Гренада (Микільське)

Матч у минулій першості – не зустрічалися

 

Одна з найгірших атак в чемпіонаті і найгірша оборона – такий не самий приємний підсумок перших шести турів для новачка першої ліги. Навіть нападник гостей Олексій Омельченко самотужки назабивав більше, аніж вся команда з Калашників. Якщо господарі бажають затриматись в еліті ще хоча б на один сезон – то треба набирати очки.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:4

 

Факел (Терешки) – Промінь (Ковалівка)                        

Матч у минулій першості – не зустрічалися

 

Аутсайдер чемпіонату знову намагатиметься здобути перші пункти в свою скарбничку. Після того як команда не виїхала на матч минулого туру у Супрунівку над ними повисла загроза зняття з чемпіонату. За регламентом, якщо команда не з’являється на дві гри чемпіонату її автоматично знімають. Таким чином у Факела вибір не великий – або завершувати першість, або грати не в повному складі. Їхні суперники проблем зі складом не відчувають. Команда нарешті закінчила здавати екзамени лідерам і може зосередитись на здобуванні очок.   

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 1:3

 

ДЮСШ (Розсошенці) – Атака-Автотранс (Гожули)

Матч у минулій першості – 0:2

 

Ще одне протистояння з підвищеною відповідальністю. За домовленістю матч відбудеться у неділю о десятій годині ранку. Для Атаки це буде другий вояж до Розсошенців за останні два тижні. Перший, нагадаю, вийшов не з приємних – поразка 3:7 від Олімпу. Приємні новини зі стану ДЮСШ – в ворота після триматчевої дискваліфікації повертається Андрій Брагінець-молодший, а в нападі знову зможе зіграти кращий бомбардир команди Олександр Рудик. Немає дискваліфікованих і у складі гожулян. Тому обидві команди підходять до поєдинку у повній бойовій готовності.

 

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – 2:1

 

Турнірна таблиця після 6-и турів

 

Команда

Ігри

Пер

Нічиї

Пор

Різниця

Очки

1

Дукла (Супрунівка)

6

5

0

1

14-9

15

2

ФК Розсошенці

6

4

2

0

20-7

14

3

Атака-Автотранс (Гожули)

6

4

1

1

23-12

13

4

ДЮСШ (Розсошенці)

6

4

1

1

21-12

13

5

Сокіл (Степне)

6

4

1

1

19-10

13

6

Космос (Тахтаулове)

6

4

1

1

12-7

13

7

Олімп (Розсошенці)      

6

3

1

2

16-12

10

8

Гренада (Микільське)

6

1

3

2

13-15

6

9

Промінь (Ковалівка)

6

1

0

5

9-14

3

10

Динамо (Божківське)

6

0

2

4

7-16

2

11

ТОВ Калашника (Калашники)

6

0

0

6

6-27

0

12

ФК Факел (Терешки)

6

0

0

6

6-25

0

 

Бомбардири: Омельченко (Гренада) – 9, Тютюнник (Сокіл) – 8, Рудик (ДЮСШ), Німчин (Атака-Автотранс), Шпигун (Олімп)  – по 7, Глазунов (Промінь) – 5.

 

Володимир ХОМІЧ

Погода