Аматори - 10-08-2012, 03:08 - sasa 172

Чергова перемога \”Гармонії\”

Чергова перемога \”Гармонії\”

«Гармонія» (Лубни) – «Комсомолець» (Лубни) 2:0 (1:0).
Чемпіонат міста. IX тур. 8 серпня. Лубни. Стадіон «Торпедо». 58 глядачів. +23С
Судді: Ю. Юрченко, О. Козаченко, В. Богомолов (усі – Лубни).
«Гармонія»: Макаренко (Болюх), Величко, Козлов, Ліхтанський, Стрєлков, Ходанович, Головко, Личман, Сергієнко, Головяк, Годунов. Тренер: А. Гришанович.
«Комсомолець»: Кулик, Мирко, М. Гайдук, Баран, Стригунов, С. Гайдук, Портяник, Малих, Нестеренко, Дробот, Тютюнник (Біленко).  
Голи: Сергієнко (30), Козлов (71).

 

У цікавому протистоянні зійшлися лідери відкритої міської футбольної першості, що представляють на сьогодні два потужних підприємства міста. Ці команди долучили до своїх лав одних з кращих футболістів міста. Але у складі молокозаводівської команди грали більш молодші за віком та вправніші виконавці з їх тренером Анатолієм Гришановичем. Тому «Гармонія» (вважайте ФК «Лубни») і здобула заслужену перемогу – відзначилися голами Сергій Сергієнко та Максим Козлов. Помітно, що у складі обох команд виконана лише одна заміна гравця. А де ж інші?

 

Воно і не дивно, адже серпень-місяць є відпустковим періодом року. Зазначу, що днем раніше у цьому ж турі повинні зустрітися у двобої команди «Факел» і «КЛП». Останні не зібралися на матч у повному складі і їм зарахована технічна поразка. Хоча неофіційно поєдинок все-таки був проведений – так, з чисто спортивного плану, і переміг «Факел» з рахунком 7:1. Навіть в ролі голкіпера у «КЛП» виступав секретар змагань і батько юного воротаря з ДЮСШ Віктор Олексюк. Хочеться запитати у організаторів міського чемпіонату: для чого проводити поєдинки у серпні, якщо «народ» у відпустках і на канікулах? Невже важко зробити місячну перерву у змаганнях до вересня?..

 

Щодо турнірного стану у чемпіонаті, то продовжує впевнено лідирувати «Гармонія», що представляє ПАТ «Лубенський молочний завод». Командою опікуються Олександр Вовкобой, Анатолій Гришанович та Ігор Савка.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода