Хокей - 05-12-2011, 05:12 - sasa 174

Черговий трофей \”Кременчука\”

Черговий трофей \”Кременчука\”

ХК \”Кременчук\” наприкінці листопада брав участь у Міжнародному турнірі \”Дружба\”, що проходив у Луцьку.

 

Організатором турніру виступила Волинська обласна федерація хокею, Західно-Українська аматорська хокейна ліга та міська влада. Чотири команди, серед яких були гості з сусідньої Білорусі, в два дні розіграли трофей. У міжсезоння ХК \”Кременчук\” поповнив свої ряди декількома новими виконавцями з Києва та Дніпродзержинська, які мають досвід виступу на високому рівні. Таке посилення пішло на користь колективу, що і показали гри на луцькому льоду. У першому матчі наші земляки легко здолали господарів з рахунком 11:4, а через кілька годин розібралися з хокейним клубом \”Пінськ\” – 18:3. Наступного дня третю перемогу на турнірі кременчужани здобули в матчі проти жлобінського \”Металурга\” – 11:3 і завоювали черговий трофей в свою колекцію.

 

Кращим бомбардиром турніру став Сергій Мазур. На рахунку капітана ХК \”Кременчук\” сім закинутих шайб. Кращими асистентами стали Артем Скрицький та Євген Бурьяненко – по шість результативних передач.

 

На цьому турнірі кременчужани виступали в такому складі: воротар – Геннадій Бондарев (Київ); захисники – Віталій Пузанов, Ігор Потапенко та Дмитро Соколов (Дніпродзержинськ); Герман Десятников, Володимир Дзюба і Григорій Смирнов (Кременчук); нападники – Артем Скрицький (А), Олександр Сухенко та Євген Млинченко (Київ); Сергій Брага та Євген Бурьяненко (Дніпродзержинськ); Сергій Мазур (К), Олександр Лозовський, Андрій Смирнов та Володимир Олійник (Кременчук).

 

Президент – Сергій Мазур.

 

Генеральний менеджер – Володимир Шибашов.

 

Тренер – Михайло Кириленко

 

Після цього тріумфу ХК \”Кременчук\” ще більше підсилив свій авторитет однієї з кращих аматорських команд країни. На черзі – участь у чемпіонаті України серед аматорських команд, який повинен стартувати вже найближчим часом.

 

Володимир ХОМІЧ

Погода