- 23-08-2012, 08:08 - sasa 181

Четверта поспіль поразка

Четверта поспіль поразка

Молодіжні склади. Зоря – Ворскла – 1:0

Протокол матчу

Фото матчу

 

З перших хвилин матчу «Зоря», на правах господарів поля, взяла ініціативу під свій контроль, і протягом перших п\’ятнадцяти хвилин тайму створила кілька небезпечних моментів біля воріт гостей. Спочатку непогано в межах штрафного пробивав Ярослав Квасов – голкіпер зумів м\’яч відбити. А трохи пізніше Вадим Парамонов потужно пробив зі штрафного – за полтавчан зіграла поперечина. Потім гра трохи заспокоїлася і перемістилася в центр поля. Команди впевнено грали в обороні, тому і моментів практично не було.

У другій половині зустрічі картина істотно не змінилася. «Зоря» продовжила грати в атаці, а «Ворскла» лише зрідка загрожувала воротам Ігоря Левченко.

Ближче до кінця матчу «чорно-білі» посилили тиск на ворота полтавчан, і не прогадали. На 77-й хвилині непогано метрів з 17-ти пробивав Гіулі Манджгаладзе – голкіпер не без зусиль м\’яч відбив. А за шість хвилин до фінального свистка «Зоря» таки забила гол. Захисник «Ворскли» грубо помилився, скинувши м\’яч головою на хід Дмитру Луканова, який сповна використав нагоду, увійшов до штрафного і, вийшовши сам на сам із голкіпером, відправив м\’яч у кут воріт – 1:0, – повідомляє прес-служба \”Зорі\”.

 

Четверта поспіль поразка молодіжного складу \”Ворскли\”, наразі залишає команду поки на 10-у місці в турнірній таблиці, але у п\’ятницю-суботу відбудуться інші матчі 7-го туру, які, більш за все опустять полтавці ще нижче.

Погода