Анонси - 19-10-2018, 11:10 - admin 485

Чи пішла пауза на користь «Ворсклі»?

Полтавці поновлять виступи в Прем'єр-Лізі домашнім матчем проти "Динамо".
Чи пішла пауза на користь «Ворсклі»?

Уже в суботу полтавська «Ворскла» відновить свої виступи в українській Прем’єр-Лізі. Пауза, пов’язана з виступами національних збірних закінчилася, й команді знову доведеться грати на два фронти.

Спочатку в гості до Полтави завітає віце-чемпіон країни – київське «Динамо». Підопічні Олександра Хацкевича виступають в нинішньому сезоні не надто переконливо. Невихід до групового раунду Ліги чемпіонів, невпевнена гра в Лізі Європи й відставання від головного конкурента у внутрішньому чемпіонаті. Є проблеми в киян і з організацією гри. Але як би там не було, «Динамо» завжди залишається командою, яка у чемпіонаті Україні претендує на найвищі місця. Тому їхатимуть футболісти київського клубу до Полтави лише за трьома очками.

«Ворсклі» ж належить оговтатися після подвійного удару. Спочатку наша команда до 90-ї хвилини вела в рахунку проти «Спортинга», але в підсумку не здобула навіть нічиєї. А вже через кілька днів по грі поступилася у чемпіонаті відвертому аутсайдеру – київському «Арсеналу». Такі поразки дуже болючі й на перший план виходить уміння тренерського штабу підготувати футболістів до наступної гри перш за все психологічно. Часу для цього було вдосталь. І як його використали полтавці, ми зможемо побачити вже завтра.

У минулому чемпіонаті команди зустрічались між собою чотири рази. Розпочиналося для «Ворскли» все більш-менш оптимістично. У Полтаві завдяки впевненій грі Ткаченка й щедрості Гармаша, який не влучив у порожні ворота, ворскляни відстояли нульову нічию. Поборолися підопічні Василя Сачка й у матчі другого кола, де при неоднозначному суддівстві Ярослава Козика поступилися 1:2. А ось у матчах першої «шістки» «Ворскла» програла без варіантів у Києві 0:4 і вдома 0:1. Не принесло позитивних емоцій “Ворсклі” і перше побачення з “Динамо” в нинішньому сезоні (мінімальна поразка в столиці України). Таким чином, поточна програшна серія команди в матчах з «Динамо» налічує вже чотири гри. Сподіваємося, що вона перерветься вже у найближчому матчі й на протистояння з «Карабахом» наші футболісти виходитимуть в хорошому настрої.

Нам же залишається лише запросити вболівальників підтримати команду, адже дванадцятий гравець зараз потрібен «Ворсклі» як ніколи.

20 жовтня. Субота. Прем’єр-ліга. 12-й тур. «Ворскла» (Полтава)-«Динамо» (Київ). Початок о 17-00.

Котування букмекерів: 6,4 х 4,5 х 1,47.

Прогноз fcvorskla.com.ua – 1:2.

Погода