Стрічка новин - 24-02-2013, 07:02 - sasa 181

Чи залишиться Кравець в \”Динамо\”?

Чи залишиться Кравець в \”Динамо\”?

Головний тренер Динамо-2 Андрій Гусін в бесіді з кореспондентом HotSport.ua прокоментував підготовку київського клубу до другої половини сезону і зкорема сказав про подальшу долю Мілевського і Алієва

 

Алієв набирає форму. Він пропустив початковий етап підготовки, тому зараз займається з нами. Коли буде в порядку, можливо Олег Блохін забере його до першої команди. Чи залишиться в Динамо Кравець, сказати не можу. Мабуть тренери першої команди, наразі не зовсім задоволені його діями, і цілком можливий його перехід в інший клуб. Приймати рішення з цього питання буде, звичайно ж, керівництво, але думаю, в першій лізі Артем навряд чи залишиться. За Каверіна конкретики поки також ніякої немає. Так само як по Воронкову і Сімовічау Вони можуть перейти як в іншу команду, так і залишитися з нами. Причому другий варіант більш реальний. Адже до старту турніру в Прем\’єр-лізі залишаються лічені дні. Та й президент клубу говорив, що в останній момент у нас з обойми нікого висмикувати не буде.

Окремо стоїть питання по Мілевському. У Артема є пропозиції і по ньому ведуться переговори. Але я в цьому питанні не компетентний – тут потрібно питати у керівництва. Хоча і тут не виключений варіант, що залишок сезону він проведе з нами.

Погода