Анонси - 25-07-2010, 10:07 - sasa 204

Чого варто чекати?

Чого варто чекати?

У матчі 3 туру полтавська \”Ворскла\” в Києві зустрічатимуться зі столичною \”Оболонню\”

Оболонь – Ворскла
25 липня. Київ. Стадіон \”Оболонь\”. Початок о 19.00

Пряма трансляція на Першому національному
Прогноз – 0:0

Нещодавно команди зустрічалися між собою в передостанньому турі минулорічного чемпіонату, потім двічі – у контрольних поєдинках міжсезоння, і ось нова зустріч.

Якщо говорити про статистику поєдинків пивоварів з ворсклянами, то останнім часом перевага тут на боці \”Ворскли\”, яка в останніх трьох матчах лише раз зіграла внічию. 2008 року у грі на Кубок України \”Ворскла\” здолала в гостях \”Оболонь\” – 4:1, а в матчі першого кола минулого сезону полтавці перемогли вдома 3:2. Хоча були часи, коли кияни тричі поспіль перемагали полтавців із сухими рахунками. Та часи змінилися, і вже \”Ворскла\” не знає поразок від пивоварів з березня 2004-го.

Після незрозумілої домашньої поразки \”Ворскли\” у минулому турі від \”Іллічівця\” гра в Києві набуває неабиякої ваги для підопічних Миколи Павлова. Так чудово розпочати сезон, а потім вдома, перед власними уболівальниками так зганьбитися! Тому перемога над \”Оболонню\” може дати багато відповідей на питання, на що ж спроможна наша команда в новому сезоні. Однак, те, що цього сезону \”Ворскла\” буде непередбачуваною, це вже факт. Ось тільки хотілося, щоб непередбачуваність була більше зі знаком \”плюс\”.

Сайт уболівальників \”Ворскла\”

Погода