- 13-04-2010, 09:04 - sasa 308

Чорноморець – Ворскла. Фан-сектор

Чорноморець – Ворскла. Фан-сектор

10 квітня – про значення цього, здавалося б простого для пересічної людини дня календаря, ще зовсім маленькому одеситу розповідають його батьки, а їм розповідали їх. Ось уже 66 років ми зобов\’язані своїми життями і своїм майбутнім героям, що стояли на смерть і виганяли ворога з міста Одеса!

Чорноморцю не раз за свою історію доводилося грати в цей Великий день, і цього разу вболівальницька традиція не стала винятком. За загальною домовленістю було вирішено прийти на гру в одному із символів одеської історії, традицій, одеського духу – тільняшці. Око радувало, а значить, акція вдалася!

Гарна погода, весняний настрій, суперник, з фанатами якого у багатьох одеситів хороші відносини, спонукали до солідної підтримки. Стартовий свисток і з знову забитого сектора лунають перші заряди. Розгортається полотно від дівчат з УГ на честь визволення міста від німецько-фашистських загарбників (див. фото). Перша солідна робота за тривалий період часу. У перервах доносяться заряди з діагонального сектора, на якому розміщені близько сорока представників Полтави. До речі, ніхто з них не приїхав почистити качку, і всі підтримували свою команду до самого кінця.

На секторі господарів періодично з\’являються прапори різного \”калібру\” і вже добре зарекомендував себе знайомий усім банер в такі прості і такі дорогі кожному одеському серця чорно-сині смуги. Заряджаючий пробує завести Катюшу, сектор радує знанням перших двох куплетів, від чого стрілка настрої продовжує свій рух в правильному напрямку. До кінця гри вельми символічно запалюється під 30 одиниць піротехніки. Гра закінчується по нулях, обидві команди дякують своїм фанатам. Одесити нарешті організували дійсно непогану підтримку своєму клубу.

Сектор \”Чорноморця\”

alt

alt

alt

alt

Сектор \”Ворскли\”

alt

ultras.org.ua

Погода