- 29-08-2021, 09:08 - admin 1520

Чиї рани гояться швидше?

Анонс матчу шостого туру між луганською «Зорею» та полтавською «Ворсклою».
Чиї рани гояться швидше?

Сьогодні «Ворскла» в Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена» зіграє матч шостого туру УПЛ сезону 2021/22 проти луганської «Зорі». Пропонуємо вашій увазі анонс цього матчу.

Загальна ситуація

Луганчани на правах бронзового призера минулого чемпіонату в новому сезоні отримала право стартувати в Лізі Європи. І тут команду Віктора Скрипника чекала доля, схожа на долю «Ворскли»: «Зоря» програла вже першому супернику. Звісно, австрійський «Рапід» у європейському футболі котирується вище за фінський КуПС. Однак, українські вболівальники чекали від луганчан трохи більшого, ніж 2:6 за сумою двох матчів.

Але відмінність у єврокубкових походах «Зорі» й «Ворскли» все ж є. Луганчани продовжать виступи в Лізі Конференцій, а полтавці можуть цілком зосередитися на внутрішньому чемпіонаті. Там команда Юрія Максимова поки випереджає «Зорю» на чотири очки: полтавці п’яті (11 очок), а луганчани – сьомі (7 очок).

«Зоря»

Основне завдання тренерського штабу луганчан – покращити психологічний стан своїх підопічних після програшу «Рапіду». Фізично гравці мають відновитися. Наразі початок сезону, до того ж, «Зоря» – досвідчений єврокубковий боєць і грати по два-три матчі на тиждень для неї не дивина.

«Ворскла»

Полтавці суттєво покращили свій психологічний стан після вильоту з єврокубків кількома перемога в чемпіонаті. Однак, після цих матчів Юрій Максимов не випромінював радості. Тренер постійно нарікав на те, що гравці, які виходять на заміну, не посилюють гру. Можливо, це вдасться виправити ще одному новачку полтавців. Цього тижня «Ворскла» оголосила про підписання трирічного контракту з 21-річним нападником Венсаном Тіллем – рідним братом Олівьє Тілля. Венсан поки не з’явився в офіційній заявці «Ворскли» на сайті УПЛ, тому, скоріш за все, його дебют відбудеться не сьогодні.

Як грали в минулому сезоні

У минулому сезоні «Ворскла» здобула в матчах з «Зорею» чотири бали з шести можливих. Гра першого кола проходила в Запоріжжі й закінчилася з рахунком 0:0, хоча на успіх могли розраховувати обидві команди. У другому колі «Ворскла» несподівано легко обіграла луганчан у Полтаві з рахунком 4:2. По ходу зустрічі полтавці вели 4:0, а хет-триком відзначився Владислав Кулач.

Прем’єр-Ліга. Сезон 2021/22. 6-й тур. «Зоря» (Луганськ) – «Ворскла» (Полтава)

29.08.2021. м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». Початок о 19:30

Головний арбітр: Микола Балакін (Київ)

Пряма трансляція запланована на телеканалі УНІАН

Погода