- 05-08-2013, 12:08 - sasa 185

Цього тижня може статися перша тренерська відставка в УПЛ

Цього тижня може статися перша тренерська відставка в УПЛ

Головний тренер донецького \”Металурга\” відверто поспілкувався з пресою після поєдинку з \”Чорноморцем\”.

\”Скажу відверто, ви в четвер грали, ми грали, були в однакових умовах, втомлені. Мені було приємно, що футболісти боролися на полі, по грі я ними задоволений. Билися, є бійці, це добре. Може гра не давалася, але люди старалися. Єдина проблема, що все тримається на ветеранах, яким вже за 30 років, вони тягнуть команду. Хотілося б свіжої крові, щоб вона прийшла до складу і створювала конкуренцію. Але зараз футболісти прийшли, щоб створити конкуренцію запасним гравцям. Навіть не намагаються і це прикро. Шкода 8-10 чоловік основи, вибачте за вираз, гвалтувати\”, – говорить Максимов.

\”Якщо Велізар Дімітров випадає – все, немає команди. Зараз він не поїхав, відпросився, я дав йому відпочити. Лазіч старається. Даніло отримав дуже серйозну травму. Кожен тренер хоче, щоб у нього було 17 осіб, щоб мати можливість дати комусь відпочити. Я роблю заміни задля посилення, а тому що нема кого випускати\”, – продовжує тренер Металурга.

\”Розумієте, зараз вже можу про це говорити, коли приходить тренер і йому кажуть: \”Ти можеш взяти одного футболіста\”, вважаю, це недовіра до фахівця. Залишилася остання гра в четвер, якщо не вирішується завдання, я сам пишу заяву про звільнення. З п\’яти гравців, яких я просив, безкоштовних, жодного не взяли\”, – додав Юрій Максимов.

 

football24.ua

Погода