Останні новини - 23-12-2015, 01:12 - sasa 157

Даллку залишається у Ворсклі

Даллку залишається у Ворсклі

Арменд Даллку продовжить свою кар\’єру в полтавському клубі

Після закінчення першої частини сезону в ЗМІ почали з\’являтися чутки, що багаторічний капітан залишить Ворсклу вже цієї зими. Підлив олії у вогонь і головний тренер команди Василь Сачко, який в одному зі своїх інтерв\’ю заявив про невизначеній ситуації з майбутнім гравця.

Правда, агент 32-річного албанця Шукрі Асллані заспокоїв полтавських уболівальників і запевнив, що про зміну клубу поки не йдеться.

 

– Арменд прийме правильне рішення в правильний час, як це робить завжди. Він завжди був щасливий у Ворсклі і намагався віддавати команді усе, що міг, – повідав Шукрі Асллані в інтерв\’ю сайту Спортарена.

Так, у футболі буває всяке, але зараз немає ніяких передумов до того, що Даллку покине Ворсклу в січні. У Полтаві він себе прекрасно почуває, і ми сподіваємося, що так триватиме й надалі.

Контракт Арменда закінчується наприкінці червня наступного року. Ми ще не обговорювали з клубом нову угоду, але не переживаємо з цього приводу, адже ще є достатньо часу, – підсумував офіційний представник футболіста.

Косовський албанець віддав Ворсклі більше десяти років своє кар\’єри. За цей час провів у футболці полтавського клубу 327 матчів.

Погода