Матчі - 25-09-2013, 09:09 - sasa 196

Дедечко виводить Ворсклу до 1/8 фіналу

Дедечко виводить Ворсклу до 1/8 фіналу

Лише в додатковий час змогла втілити свою перевагу Ворскла. Два голи Дедечка вивели біло-зелених джо наступного раунду змагань

 

Кубок України. 1/16 фіналу

Ворскла – Волинь – 2:1 ОТ

Протокол

 

Разом з прохолодною осінньою погодою в Полтаву завітав етап Кубка України, де \”Ворскла\” згідно жереба приймала \”Волинь\”.

Перше, що кинулось в очі в стартовому складі – відсутність Міщенка і прізвище Яховіча. Також розпочав з перших хвилин Громов. Відпочинок отримав Чеснаков. Вперше полтавчани при Сачку розпочали в два форварди.

Перший тайм команди провели досить мляво. Що можна згадати, так це гол після провалу центра захисту ворсклян, коли Бабатунде вивів на ударну позицію Шумахера, а гравець гостей вправно переграв голкіпера; а також потужний удар все того ж Майєра, коли за Непогодова зіграла перекладина. \”Ворскла\” ж змусила глядачів стріпнутися лише раз, коли Громов після прострілу Пердути в кілька дотиків не зміг зручно вийти на ворота суперника.

Зате на другу половину гри команду наче підмінили, хоча Василь Вікторович з замінами не поспішав. Спочатку Янузі пробиває головою точно в голкіпера, вже за хвилину неймовірний шанс втрачає Ребенок, з близької відстані пославши м’яч у небеса після відмінного пасу Маркоскі на пусті ворота. І тут же Дедечко після пасу активного Пердути не зміг переграти голкіпера. Минає ще хвилина і вже Громов вивалюється на побачення з Недільком і опиняється на газоні, не встигнувши завдати удару. Схоже, Годований таки фолив на Артемові, та арбітр дати пенальті не наважився.

Такий тиск закінчується заслуженим голом. Дедечко замкнув головою розіграш кутового. Гол трохи струсонув гостей. От і Непогодов змушений рятувати ворота. Чого вартий тільки сейв після потужного удару Шикова зі штрафного. В свою чергу волиняни мають дякувати своєму воротареві за екстра-тайм, адже саме Неділько рятував свою команду після ударів Янузі.

В додаткові тайми \”Волинь\” підійшла, використавши за 90 хвилин усі заміни, натомість \”Ворскла\” грала стартовою одинадцяткою.

Добряче запрацював Сапай, який постійно шукав навісами і прострілами партнерів. Лише дивом м’яч минув ворота у сантиметрах від штанги після того, як одним з таких пасів Вадима скористався Дедечко. І коли глядачі уже очікували на серію пенальті, відмінний удар вийшов у невгамовного Дениса. Описати цю красу немає слів – це треба бачити. Міг добивати гостей Ребенок, але на останніх секундах програв свою дуель Недільку. 1:2 – \”Ворскла\” крокує в 1/8 фіналу.

Віталій Сонікссон

Погода