Останні новини - 29-05-2013, 10:05 - sasa 154

Денис Дедечко: На пропозицію Ворскли не вагався ні секунди

Денис Дедечко: На пропозицію Ворскли не вагався ні секунди

Півзахисник криворізького Кривбасу, а з 1 липня гравець Ворскли Денис Дедечко прокоментував свій виклик до лав збірної України для підготовки до матчів з Камеруном (2 червня) і Чорногорією (7 червня).

Зізнатися, не очікував, що мене викличуть до національної команди. Так що виклик до збірної став для мене приємною несподіванкою. Але раз викликали – спасибі. Я дуже радий. Буду працювати на зборі національної команди, намагаючись проявити свої найкращі якості. Сподіваюся, зможу принести користь збірній.

Про те, що мене вирішили додатково запросити до збірної, дізнався від Володимира Івановича Онищенка. Більше поки з тренерського штабу національної команди ні з ким не спілкувався.

Як виник варіант з Ворсклою? Мені подзвонили представники полтавського клубу, серед яких був і його наставник Сергій Свистун, і запропонували продовжити там кар\’єру. Я не вагався ні секунди.

Я приїжджав до Полтави лише для підписання контракту, тому поспілкуватися з новими партнерами не встиг. Зроблю це, коли Ворскла збереться після відпустки, – цитує Дедечко Спорт-Экспресс в Украине.

Погода